Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı Cenk Tosun rakip tanımıyor - Beşiktaş Haberleri

        Mario Gomez’in geçtiğimiz sezon sonunda ayrılmasının ardından forvette doğan boşluğu doldurup doldurmayacağı tartışılan Cenk Tosun, attığı gollerle bunun cevabını en güzel şekilde veriyor...

        Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon yükselen değeri olan Cenk, hem ligde hem de Avrupa’da attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Ligde 16 kez ağları havalandıran Siyah-Beyazlı oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı 1 kez avlamıştı. Hapoel Beer Sheva ile oynanan ilk maçta golünü atan ancak dün karşılaşmaya yedek başlayan Cenk Tosun 79. dakikada oyuna girdiği maçta attığı golle takımına 2-1’lik galibiyeti getirdi ve farkını yine ortaya koydu. Başarılı oyuncu aynı zamanda toplam gol sayısını da 19’a yükseltti.

        ‘SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ’

        Karşılaşmanın ardından attığı golü anlatan Cenk Tosun, “Güzel bir gol ama kalecinin şanssızlığı da var, bacak arasından gitmiş. Ama sert vurmuştum” dedi. Avrupa Ligi’nde finali hedeflediklerini belirten Cenk, “Son 16’ya kalmamız için çok emek verdik. Daha çok emek vermemiz gerekiyor. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kendi işime ve çalışmama bakarım. Kendimi iyi hissediyorum, bunun ekmeğini maçlarda yiyorum. İnşallah devamı gelir. Buraya kadar getirdik. Sonunu da getirmek istiyoruz. İki kulvar da önemli ama hocanın dediği gibi öncelik lig. Şampiyon olup üçüncü yıldızı takmak istiyoruz. UEFA’da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Beşiktaş formasıyla Avrupa’daki 6. golü Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla Avrupa’da 3 golü bulunan Cenk Tosun, geçen sezon Skenderbeu maçında iki gol atmıştı. 2014-15 sezonunda ise başarılı oyuncu, Tottenham karşısında 1 gol kaydetmişti.

        SON 11 MAÇTA 11 GOL

        Kartal’ı bu sezon adeta uçuran Cenk Tosun, bu başarısıyla da istatistikleri altüst ediyor... Son olarak dün Hapoel Beer- Sheva’yı avlayan Cenk, Beşiktaş formasıyla çıktığı son 11 resmi maçta 11 gol attı. Öte yandan Siyah-Beyazlı oyuncu, Avrupa Ligi’nde sahada kaldığı her 84 dakikada bir gol katkısı yaptı. (2014- 15’ten bu yana 502 dk, 5 gol, 1 asist.)

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ