Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Adana Demirspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Balıkesirspor bugün karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi Adana Demirspor'da parola 3 puan. Peki Adana Demirspor - Balıkesirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        ADANA DEMİRSPOR - BALIKESİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve Erkan Engin'in yöneteceği karşılaşmanın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak. Maç TRT Avaz kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        Kırmızı beyazlılarda sakatlığı süren sağ bek Okan'ın durumu belirsizliğini korurken, geçen haftaki Bandırmaspor müsabakasında görev alamayan orta saha İshak'ın ise tamemen iyileştiği açıklandı.

        REKLAM

        "BANDIRMASPOR HATIRASI"

        Balıkesirspor yönetimi, 5-0 kazanılan Bandırmaspor maçı için hatıra bileti bastıracak. Kulüpten yapılan "10 sizden 5 bizden" başlıklı açıklamada, "5-0'lık tarihi galibiyetimizi ölümsüzleştirmek adına hatıra biletleri bastırılacaktır. Biletler 10 liradan satışa sunulacak ve Balıkesirspor Store'dan temin edilecektir" denildi.

        Teknik Direktör Can Cangök, kulübün Bandırmaspor galibiyeti sonrası satışa çıkardığı 5 toptan birini satın alıp, taraftarlar derneğine hediye etti. Bu arada yönetim, 5 Mart'ta oynanacak Yeni Malatyaspor maçının bilet fiyatlarını tüm tribünler için 5 TL olarak açıkladı.

        ADANASPOR'DA HEDEF PLAY-OFF

        TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, bu sezon play-off mücadelesinden Süper Lig'e yükselerek 22 yıllık özleme son vermek istiyor.En son 1994-1995 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden mavi-lacivertli kulübün başkanı Sedat Sözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarında olumlu bir hava hakim olduğunu söyledi.Geçen hafta deplasmanda Altınordu'ya 2-1 yenildiklerini ancak oyuncularının kenetlendiğini belirten Sözlü, "Alabileceğimiz bir maçı kaybettik. Uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olduk, beklemediğimiz bir yenilgiydi." diye konuştu.

        REKLAM

        ENGİN İPEKOĞLU: "BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"

        Mavi-lacivertliler, Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanın ardından, kampa girerek yarınki maç saatini beklemeye başladı.

        İdmanın ardından açıklamada bulunan İpekoğlu, Balıkesirspor'un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu belirtti.

        Play-off'a kalma yolunda bu maçın önemine değinen İpekoğlu, şunları kaydetti:

        "Bu maçı kazandığımız taktirde, play-off doğrultusunda iddiamız devam eder ancak alacağımız bir beraberlik veya mağlubiyetle play-off'a veda etmek zorunda kalabiliriz. Bu anlamda baktığınız zaman da kazanmak zorundayız. Seyircilerimizin desteğine de ihtiyacımız var. Bütün taraftarlarımızın özellikle bu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz."

        STADYUM KONUMU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ