Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Türk Telekom Arena derbide dolacak - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında yarın TT Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Zirveye ortak olması açısından çok önem taşıyan bu maçta sarı-kırmızılıların taraftarlarına büyük ihtiyacı olacak. Derbide TT Arenanın dolu olması bekleniyor.

        19 BİN ORTALAMA İLE OYNUYOR

        Galatasaray, bu sezon evinde 10 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 7 galibiyet alırken, 3 kez de mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı taraftarlar 19 bin 275 ortalama ile TT Arena'yı doldurdu. Seyirci ortalamasında Galatasaray; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından 3. sırada bulunuyor.

        Sarı-kırmızılı taraftarların derbiye özel koreografi de yapacağı öğrenildi. Koreografinin içeriğinin ise takımların yıldızlarına yönelik olacağı ifade edildi.

        BEŞİKTAŞ TARAFTARI İLK KEZ TT ARENA'YA GİDİYOR

        Beşiktaşlı taraftarlar, 2726 gün sonra Galatasaray deplasmanında takımlarını destekleyecek.

        Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında yarın TT Arena'da Beşiktaş ile oynayacak. Bu sene İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karardan sonra deplasman yasağı kalkmıştı. Ligin ilk yarısında 5. haftada Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle de uzun bir aradan sonra ilk kez rakip taraftar deplasmana gelmişti.

        Beşiktaş taraftarı 2726 gün sonra TT Arena'da oynanacak derbide takımlarının yanında olacak. Siyah-beyazlı taraftarlar en son 2008-2009 sezonunda Ali Sami Yen'de oynanan derbide deplasman tribününde yer aldı. O karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazanmıştı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ