Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Ümraniyespor Eskişehirspor: 0 - Ümraniyespor: 0 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor: 0 - Ümraniyespor: 0

        Stat: Yeni Eskişehir

        Hakemler: Serkan Çınar, Cevdet Kömürcüoğlu, Erkan Bulut

        Eskişehirspor: Boffin, Hasan Hüseyin Acar, Uğur İnceman (Dk. 78 Dorukhan Toköz), Meye (Dk. 69 Kaan Kanak), Ofoedu, Bilal Aziz Özer, Aykut Akgün, Hakan Çinemre, Hürriyet Gücer, Kamil Ahmet Çörekçi, Bruno (Dk. 46 Semih Şentürk)

        Ümraniyespor: Burak Öğür, Oğuz Ceylan (Dk. 35 Mücahit Albayrak), Mehmet Seyfettin Sedef, Tarık Tekdal, Mustafa Çakır, Timur Temeltaş (Dk. 61 İbrahim Akdağ), Salifu, Ömer Can Sokullu (Dk. 77 Samet Asatekin), Serdar Özbayraktar, Otoo, ABeka

        REKLAM

        Sarı kart: Dk. 63 Hürriyet Gücer (Eskişehirspor)

        TFF 1. Ligin 22. haftasında Eskişehirspor sahasında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı.Eskişehirspor ile geçen hafta sözleşme imzalayan teknik direktörü Mustafa Denizli, siyah-kırmızılı takımın başında ilk kez bir maça çıktı.

        ESKİŞEHİRSPOR'UN GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

        TFF 1. Lig'in 22. haftasında evinde Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.

        Ligin 18. haftasında sahasından Balıkesirspor'u 3-2 mağlup eden siyah-kırmızılı takım, bu galibiyetin ardından oynadığı 4 maçta rakiplerine üstünlük kuramadı. 19. haftada Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, sonraki hafta sahasında Manispor'a 5-1 mağlup oldu. 21. haftada dış sahadaki Elazığspor maçından 0-0 beraberlikle ayrılan siyah-kırmızılı ekip, 22. haftada da Ümraniyespor mücadelesinden aynı sonucu aldı ve galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

        Puanını 37'ye çıkartan Eskişehirspor, zirve yarışında mücadelesini sürdürüyor.

        MUSTAFA DENİZLİ'NİN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

        TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirsporun teknik direktörü Mustafa Denizli, kaybettikleri iki puanın kendileri adına üzücü olduğunu söyledi.

        Denizli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Eskişeirspor taraftarının önüne ilk kez çıktığını kaydetti.

        Maçı kazanma düşüncesiyle sahada bulunduklarını ifade eden Denizli, şöyle konuştu:

        "Futbol şansı dediğimiz şeyler gerçekleşmedi. Genel olarak özellikle oyunun büyük bölümünde isteyen, arzulayan, gol atmaya çalışan takımdık. İki puan kaybettik. Taraftarımız bunu bilsin, buraya ne için davet edildiğimi biliyorum. Önümüzdeki haftalar bu tablo mutlaka değişecektir. Bu iki kayıp puanı telafi edeceğiz. Ligde oynadığımız her maç zor. Bunu biliyoruz. Önümüzde iki tane dış saha maçımız var. Bugün hem futbolcularım hem de taraftarım adına üzüldüm. Bize ciddi avantaj sağlayacak pozisyonlar yakaladık. Kayıp puanlar bizim adımıza üzücü. Bu yola çıktık, bunun sonunu bulacağız."

        MAÇTAN DAKİKALAR

        6'ncı dakikada Otoo'nun ortasında Steve Beleck sert vurdu, kaleci Boffin topu kornere çeldi.

        11'inci dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Bilal Aziz'in pasına Meye'nin şutunda top direkten döndü, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

        42'nci dakikada Ofoedu'nun ortasında Meye yakın mesafeden sert vurdu top direkten döndü.

        69'uncu dakikada Bilal Aziz'in kullandığı serbest atışta ceza alanında Ofoedu dokundu top auta çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ