Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: "Bir oyuncu 'Aykut Kocaman'ı istiyoruz' derse yarın ayrılırım" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        "Yönetime yakın bir gazetede futbolcuların Aykut Kocaman'ı istediği yazıldı, bu haber yalanlanmadı ne düşünüyorsunuz?" sorusuna sinirlenen Dick Advocaat, "Eğer büyük bir adamsanız gidin bu soruyu bütün oyunculara sorun.

        3

        Otobüse gidersiniz ve hepsine tek tek sorarsınız... Eğer bir oyuncunun bile başka hoca gelmesini istediğini hissedersem, yarın giderim.

        4

        Haberler çıkmış, yönetime yakın gazeteymiş... Bir oyuncu bunu söylesin yarın gideceğim. Bunu yaparsanız dürüst adamsınız.

        5

        Benimle otobüse gelin, o zaman sorabilirsiniz. Benim Fenerbahçe parasını almak gibi bir niyetim yok. Saçma sapan haberler. Bir oyuncu bunu söylesin ben gideceğim ama söylemezlerse benim maaşımı sen ödeyeceksin."

        6

        "AYRILIĞI YÖNETİME SORUN; BASIN KARAR VERMEZ"

        Hollandalı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

        7

        "MAÇTAN ÖNCE FUTBOLCULAR KENDİ ARALARINDA KONUŞTU"

        "Ayrılık sorularını bana değil yönetime sorun. Tek bir şey var, bu kararı basın vermez.

        8

        Çok çalıştı futbolcular ama bazen şansa da ihtiyaç var. Özgüven için kazanmamız gerek. Maç kazanmak için her zaman iyi oynamak gerekmez.

        9

        Bizim için Türkiye Kupası da önemli. Oyuncularımız dün zor bir dönemde olduklarını kendi aralarında da konuştular. Zor bir dönemden geçiyoruz.

        10

        "SAHADA BEN DEĞİL OYUNCULAR YÜRÜYOR"

        Özgüven eksikliği bende yok, oyunculara sorun. Sahaya çıkıp, yürüyen ben değilim. Takımda bir özgüven eksikliği var.

        11

        Takım olarak zor bir dönemdeyiz. Oyuncular saha içerisinde gayret gösteriyorlar ama bu yetmez, sizi istediğiniz noktaya götürmez.

        12

        Bu mücadeleyi siz de sahaya çıkıp verebilirsiniz. Daha fazlasına ihtiyacımız var ve oyuncuların sahada bunu yaptığını göremiyoruz. Sebebini siz bulabilirsiniz.

        13

        Maçın bitimine 15 dakika vardı, kaleye gidemediğimizi görüyorduk ve Aatıf ile Fernandao'yu aldık. Fırsat üreten bir hale gelmek istedik. Alper yorgundu, Souza'yı oyuna aldık. Souza'nın kafa toplarında etkisinden dolayı onu aldık.

        14

        Alper çok yorulmuştu ve Souza daha iyi kafa vuran bir oyuncu. Eleştirenler zaten bunları göremiyorlarsa maç izlemeyi bıraksınlar. Souza bizde ofansif orta saha olarak da oynuyor. Sadece defansif olduğunu düşünmemek lazım. Duran toplar için oyuna aldık ama frikik olduğunda biz orta sahadan kaleye şut attık.

        15

        "OZAN TUFAN'I SAHADA GÖREMEDİM"

        Ozan Tufan'ın maç eksiği var. Onu ikinci yarıda sahada göremedim. Maç oynamaya ihtiyacı var."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ