Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Z raporu - Fenerbahçe Haberleri

        Avrupa defterini kapatan, lige de çok erken havlu atan Kanarya; 2009-10 sezonundan beri ilk kez üst üste 4 lig maçında da galibiyet alamadı. Bu süreçte Bursa, Kasımpaşa ve G.Antep ile berabere kalan Sarı-Lacivertliler, Kayseri’ye 4-1 yenildi. F.Bahçe ayrıca son 6 maçta sadece 1 kez kazandı.

        ALMA PEREİRA’NIN AHINI!

        Kupada Beşiktaş’ı eledikten sonra 5 resmi maçta da yüzü gülmeyen F.Bahçe, üretkenlik konusunda da büyük sıkıntı çekti. Kanarya, oynadığı 7 karşılaşmada sadece 5 gol kaydetti. Kanarya için acı bir durum da Pereira ile ilgiliydi. Advocaat’in takımı 22. hafta sonunda, yerden yere vurulan Portekizli teknik adamın 12 puan gerisinde kaldı.

        KAYSERİ’YE 5 PUAN KAYBETTİ

        F.Bahçe adına bir diğer önemli konu da, büyük-küçük takım olayı oldu... Bu sezon zorluk derecesi yüksek görülen maçlarda genelde başarılı olan Kanarya; Beşiktaş, G.Saray, M.United, Feyenoord gibi takımları devirmişti. Ancak F.Bahçe, ligin son 5 sırasında yer alan ekiplere toplam 11 puan kaptırarak belki de bu yüzden zirve yarışına çok uzak kaldı. (Kayseri 5, Adana 2, Alanya 2, Gaziantep 2)

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ