Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Igor Tudor'dan Galatasaray - Beşiktaş derbisi için açıklama! - Beşiktaş Haberleri

        G.Saray’da ilk derbisine çıkacak olan Igor Tudor heyecanlı olduğunu söyledi. “Benim için büyük an. Nasıl kazanacağımıza odaklanmış durumdayım” diyen Hırvat teknik adam, “Çalıştırdığım takımlar sahaya her şeyini verir. Birlikte savunacağımızı, savaşacağımızı ve koşacağımızı herkesin görmesini istiyorum. Buna kaliteyi de ekleyince G.Saray’ın kazanmasını sağlayacağız. Amacım bu” dedi. Taraftarlara da “Gelin beraber olalım” çağrısı yapan Tudor, “Her şeyimizi sahaya yansıtacağız” mesajı gönderdi.

        ‘TATMİN OLURSANIZ GELİŞEMEZSİNİZ’

        Juventus formasıyla Ali Sami Yen’e çıktığında gürültüden iletişim kuramadıklarını söyleyen genç çalıştırıcı, “Islıklar inanılmazdı” ifadesini kullandı. Rize maçında koşu mesafelerinin artışını “zihinsel savaşın sonucu” olarak değerlendiren Tudor, şöyle devam etti: “Bittiğinizi düşündüğünüzde bile yüzde 15-20’lik bir ekstra gücünüz olur. Ben hiçbir zaman tatmin olmam. Eğer bunu yaparsanız gelişemezsiniz.”

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ