Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Fenerbahçe'ye farklı tarife yok - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Çaykur Rizespor galibiyetiyle önemli bir başarıya imza atan sarı kırmızılı oyuncular, Fenerbahçe karşılaşması için yaptıkları ilk antrenmanda ısınma, dar alan oyun ve interwall koşu çalışmaları yaptı. Sakatlıkları geçmesine karşın Vareal ve Mendes'in Çarşamba günkü kupa maçında rikse edilmeyecekleri ifade edilirken, Kayserispor'un elindeki kadro zenginligi nedeniyle karşılaşmaya farklı bir onbirle çıkabileceği bildirildi.

        Kayserispor başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı ekipte haftalardır hedefin son zamanlarda iyi çıkış elde eden Kasımpaşa maçı olduğuna dikkat çekti. Erol Bedir şöyle konuştu:

        "Haftalardır, Kasımpaşa maçını kazanarak, tehlikeyi bölgeden yükselişe geçmeyi hedefliyorduk. Ancak, kupada da aldığımız başarılı sonuçlarla kendimizi çeyrek finalde bulduk. Şimdi, bir haftalık dönemde hem Kasımpaşa, hem de Fenerbahçe maçını düşünmek zorunda kaldık. Fenerbahçe karşısında İstanbul'daki rövanşta turu geçebilecek bir sonuç almak istiyoruz "diye konuştu.

        REKLAM

        Erol Bedir Kayserispor-Fenerbahçe kupa maçı biletlerinin yarın satışa çıkarılacağını sarı-lacivertli sporseverler için misafir tribününde farklı bilet uygulamayacaklarını sözlerine ekledi.

        Kayserisporlu futbolcular Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçı sonrası kampa girerek, Kasımpaşa'yı bekleyecek. Sarı kart cezası nedeniyle takımın golcüsü Welliton, Fenerbahçe kupa maçında forma giyecek. Ligde Kasımpaşa maçında kadroda olmayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ