Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan Süleyman Seba paylaşımı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Galatasaray’ı Türk Telekom Arena’da 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Beşiktaş’ta derbinin ardından coşku tavan yaptı.

        2

        Ligde ve Avrupa Ligi’nde hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Siyah-Beyazlılar, Aslan karşısında alınan kritik zaferi doyasıya kutlarken başkan Fikret Orman’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım çok ses getirdi.

        3

        Başkan, uğur denemesi yapıp Türk Telekom Arena’ya gitmeyen ve Maslak’ta bir mekanda yöneticiler Umut Güner, Metin Albayrak, Hakan Kalkavan ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte dev mücadeleyi televizyondan takip etti.

        7

        ŞENOL GÜNEŞ’E TEBRİK TELEFONU

        Sıkıntılı geçen yılların ardından geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan, bu sezon da ligin en büyük favorisi haline gelen Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş’i tebrik etmeyi unutmadı.

        8

        Tecrübeli teknik adamı telefonla arayan Orman, Güneş’i ve oyuncuları kutlayarak alınan galibiyetin camia için çok önemli olduğunu ifade etti.

        9

        "KARTALLAR YALNIZ UÇAR"

        Beşiktaş resmi Twitter hesabı derbinin ardından puan farkına dikkat çekti.

        10

        Teknik direktör Şenol Güneş’in fotoğrafını paylaşan Siyah-Beyazlı kulüp üstünde “Kartallar yalnız uçar” ifadesini kullandı.

        11

        RONALDO DA BEĞENDİ!

        Kartal’ın yıldızı Ricardo Quaresma derbi zaferinin ardından İnstagram hesabından soyunma odasındaki zafer fotoğrafını paylaştı.

        12

        Fotoğrafın altına “Harika takım, harika Beşiktaş!” notunu düşen Portekizli futbolcunun bu paylaşımını yakın arkadaşı olan Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’nun da beğenmesi dikkat çekti.

        13

        Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen ve 201011’de Ali Sami Yen’deki son derbide 1 gol, 1 asistle G.Saray’ı yıkan Guti Hernandez de eski takımının galibiyetine kayıtsız kalmadı. Twitter’dan Süper Lig puan tablosunun fotoğrafını paylaşan İspanyol eski futbolcu, “Grande Beşiktaş” (Harikasın Beşiktaş) yazdı.

        14

        BEŞİKTAŞ'IN DERBİNİN ARDINDAN INSTAGRAM'DA YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR

        15