Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old "Düştüğümüz yerden kalkacağız" - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, 23. haftada Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

        Uygun, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan haftada Fenerbahçe maçına üç puan için çıktıklarını ancak bir puan aldıklarını hatırlattı.

        Futbolcuların yeni bir ivme yakaladığını aktaran Uygun, "Bugünden itibaren futbolcularımız sistemimize adapte olmaya çalışıyor. İki tane şampiyonluğa oynayan takımlardan puanlar aldık. Üç puan istiyorduk amacımız arzumuz bu yöndeydi ama yenemediğiniz yerde yenilmemek en önemli faktörlerden birisidir. Bulunduğunuz ortam ve kaos strese sokuyor ve gerçek performansı sergilememizi engelliyordu. Futbolcuların oynadığı oyuna bakarsak, doksan dakika boyunca yürekleriyle ortaya koydukları mücadele bizim için önemliydi o yüzden mutluyuz." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Bursaspor kaçını kazanmak istediklerini vurgulayan Bülent Uygun, "Şimdi sonraki sürece bakıyoruz. Önümüzde şampiyon olmuş Bursaspor var çok zor bir deplasman bizi bekliyor. Hedefimiz, oyun felsefemizle mücadelemizi sergilemek ve üç puanı alarak dönmek." diye konuştu.

        "FUTBOLCU KARDEŞLERİMİN İNANCINA VE YÜREĞİNE İNANIYORUM"

        Gaziantepspor'un köklü bir kulüp olduğunu ve küme düşmemesi gerektiğini savunan Uygun, şunları kaydetti:

        "İnananlar inandıklarını başarmıştır. Onun için coşkuyla, heyecanla ve hırsıyla oyunumuzu sahada oynamaya devam edeceğiz. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Arada 10 puan gibi önemli bir puan farkı gözüküyor olsa da ben futbolcu kardeşlerimin inancına ve yüreğine inanıyorum. Onlarla birlikte bu yolda çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz bütün ekibimle birlikte futbolcuların analizlerini çıkartıyoruz. Sistem olarak rakipleri analiz ediyoruz. Yani açıkçası 24 saat hummalı bir çalışma içindeyiz. Bunun karşılığında inşallah Allah sezon sonunda Gaziantepspor'u kümede bırakmamızı sağlar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ