Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Şanlıurfaspor - Adana Demirspor hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Maç ertelendi mi? - Futbol Haberleri

        Son 6 maçında kazanamayanŞanlıurfaspor, Adana Demirspor karşılaşmasını kazanmayı hedefliyor. PekiŞanlıurfaspor - Adana Demirspor hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        ŞANLIURFASPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Şanlıurfa GAP Arena'da dün ertelenen maç bugünsaat 13:00'da başlayacak. Ayrıca maç TRT ekranından canlı olarak izlenebilecek.

        Kulüp başkanı İsmail Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

        Ligdeki son 6 maçta galip gelemediklerini anımsatan Bağıban, çıkışa geçmek istediklerini aktardı.

        REKLAM

        Adana Demirspor maçıyla yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini kaydeden Bağıban, "Son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Adana Demirspor karşısında şanssızlığımızı yenerek hedefimize kenetlenmenin planını yapıyoruz. Futbolcularımızı moral ve motivasyon olarak bu maça hazırlıyoruz. Galibiyete hasret olan oyuncularımız inşallah bu hafta mutlu sona ulaşacaktır." diye konuştu.

        Öte yandan Şanlıurfaspor, Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde günde çift idmanla sürdürüyor.

        ADANA DEMİRSPOR HAZIR

        Adana Demirspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesislerinde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Isınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, 5e 2 top kapma organizasyonunun ardından taktik çalışma yaptı.

        Kulüp başkanı Sedat Sözlü de antrenmandan önce teknik heyet ve oyuncularla toplantı yaparak, takımın yanında olduklarını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ