Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor - Gaziantepspor hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantepspor'u evinde konuk edecek. Süper Lig'de bir şampiyonluğu bulunan Bursaspor, 28 puanla 11. sırada yer alırken, rakibi Gaziantepspor 16 puanla sıralamada son sırada bulunuyor. Peki Bursaspor - Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        BURSASPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Timsah Arena'da saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Uygar Bebek ile Mehmet Metin yapacak. Dördüncü hakem ise Özgüç Türkalp olacak. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        REKLAM

        ÜSTÜNLÜK GAZİANTEPSPOR'DA

        Bursaspor ile Gaziantepspor lig tarihinde bugüne kadar 59 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Bursaspor 23 galibiyet, 12 beraberlik, 24 yenilgi alırken, 83 gol attı, kalesinde ise 81 gol attı. İki takım arasında bu sezon Gaziantep'te oynanan ve kırmızı kartın çıktığı mücadelede Bursaspor, rakibine 3-2 yenilmişti.

        BURSASPOR'DA 5 EKSİK

        Ligde kader maçlarından birine çıkacak olan Bursaspor'da Ertuğrul Ersoy ve Deniz Yılmaz kırmızı kart cezaları nedeniyle bugün görev yapamayacak. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir ile Bilal Kısa'da kadroda yer alamayacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ