Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kayserispor - Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. PekiKayserispor - Kasımpaşa ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        KAYSERİSPOR - KASIMPAŞA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında saat 19.00da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Süper Lig'de sırasıyla Medipol Başakşehir (4-0), Fenerbahçe (0-0) ve Bursaspora (4-0) karşı oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan ve bu karşılaşmaların tamamında kalesini gole kapatan lacivert-beyazlılar, Kayserispor'u da yenerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

        MUHTEMEL 11'LER

        Kayserispor: Ali Ahamada, Levent Gülen, Kana Bıyık, Larrys Mabiala, Erkan Kaş, Rajko Rotman, Raheem Lawal, Hakan Aslantaş, Kubilay Sönmez, Silvestre Varela, Umut Bulut

        Kasımpaşa: Ramazan Köse, Strahil Popov, Veysel Sarı, Titi, Olivier Veigneau, Abdullah Durak, Loret Sadiku, Tunay Torun, Andre Castro, Adem Büyük, Fode Koita

        REKLAM

        Bu süreçte Osmanlıspor (1-0) ve Çaykur Rizespor (2-0) ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da gol yemeden galip gelen lacivert-beyazlılar, ligde topladığı 28 puanla haftaya 10. sırada girdi.

        Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor ise geride kalan haftalarda topladığı 25 puanla 15. basamakta bulunuyor.

        Lacivert-beyazlı ekipte Franck Etoundi ve Batuhan Altıntaş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

        Ligde 7 kez sarı kart gören Adem Büyük ile üçer sarı kartı bulunan Titi, Veysel Sarı ve Popov, bugün kart görmeleri durumunda 24. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ