Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal: "Geleceğimiz parlak" - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’in ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve üst sıralarda kendisine yer bulan Trabzonspor’da hem bu sezonun hem gelecek yılların planlaması yapılıyor. Karadeniz ekibi, 2015-16’nın hedefini Avrupa olarak belirlerken, 50. yılın kutlanacağı gelecek sezon ise şampiyonluk amaçlanıyor. Bordo-Mavililer’e bu uzun maratonda önderlik edecek olan teknik direktör Ersun Yanal ise dikkati gençlere çekiyor.

        ‘HERKES FORMA GİYECEK’

        Trabzon’un ‘özüne’ döndüğünde başarılı olabileceğini vurgulayan başarılı teknik adam, “Yusuf Yazıcı olsun, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Erdoğan olsun hepsi bu takımın yetiştirdiği oyuncular. Genç futbolcularımıza inanıyorum ve önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Bu donanım ve altyapıya sahipler. Abdülkadir Ömür’e de, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan’a da; kısaca tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var. Bugün Yusuf Yazıcı oynuyor, yarın diğer futbolcuların da zamanı gelecek. Herkes forma giyecek” dedi.

        REKLAM

        ‘KAZANAN TRABZON OLACAK’

        Takımda rekabetin üst seviyede olduğuna işaret eden Yanal, “Genç oyuncularımıza ve takımımıza güveniyorum. Takımda üst seviyede bir rekabet var. Önemli olan Trabzonspor’un başarısı. Rekabetin içinde kazanan Trabzonspor olacak. Şu anda da kazanıyoruz. Bu şekilde yolumuza devam ederek sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz’’ diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ