Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Ligde beklentilere karşılık veremeyerek kötü günler geçiren Fenerbahçe, bu maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. Peki Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        AYTEMİZ ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

        Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 10 Mart Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        LİGDE ALANYA'DA İLK KEZ

        İki takım Süper Lig'de ilk kez Alanya'da karşı karşıya gelecek.

        Süper Lig'de, tarihinde bu sezon ilk defa yer alan Akdeniz temsilcisi, Fenerbahçe'yle daha önce 2 resmi maç yaptı.

        Ligde ilk kez sezonun ilk yarısında Kadıköy'de karşılaşan bu iki takımın maçı 1-1 berabere sona erdi.

        Fenerbahçe, ligde ilk kez konuk olacağı rakibiyle Alanya'da daha önce Türkiye Kupası maçı oynadı. Sarı-lacivertliler 23 Ocak 2008'de oynanan maçta tarihi bir skorla rakibini 10-3 mağlup etmişti.

        İki takım daha önce Alanya'da iki kez de hazırlık maçı yapmıştı.

        DE SOUZA VE HASAN ALİ KALDIRIM CEZALI

        Fenerbahçeli futbolcular Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, sarı kart cezaları nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

        Geçen hafta Osmanlıspor maçında bu sezon 4. kez sarı kart gören De Souza ve Hasan Ali, Alanya deplasmanında yer alamayacak.

        Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Geçen hafta sağ arka adalesinden sakatlanarak Osmanlıspor karşısında maçı tamamlayamayan Simon Kjaer'in de Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

        FENERBAHÇE LİGDE 2017'DE DEPLASMANDA KAZANAMADI

        Fenerbahçe, Süper Lig'de 2017 yılında dış sahada henüz galibiyetle tanışamadı.

        Bu yıl deplasmanda 3 lig maçına çıkan sarı-lacivertliler, Kayserispor'a 4-1 yenilirken, Bursaspor ve Gaziantepspor'la da 1-1 berabere kaldı.

        GOL SIKINTISI ÇEKİYOR

        Fenerbahçe, Süper Lig'de gol sıkıntısı çekiyor.

        Sarı-lacivertliler, son 6 lig maçında sadece 5 gol atabildi. Bu 5 golün 4'ünü ise orta saha oyuncuları kaydetti. Fenerbahçe, bu 6 maçın hiçbirinde birden fazla gol atamadı.

        Forvetlerinden skora son dönemde katkı alamayan sarı-lacivertlilerde, ligde son 5 haftada santraforlardan tek gol katkısı penaltıdan Moussa Sow'dan geldi.

        3 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

        Fenerbahçe'de Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Sarı-lacivertlilerde Volkan Şen, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve haftaya Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

        FENERBAHÇE, ALANYA DEPLASMANINDA

        Fenerbahçe, Süper Lig'de 2017 yılında dış sahada henüz galibiyetle tanışamadı.

        Bu yıl deplasmanda 3 lig maçına çıkan sarı-lacivertliler, Kayserispor'a 4-1 yenilirken, Bursaspor ve Gaziantepspor'la da 1-1 berabere kaldı.

        GOL SIKINTISI ÇEKİYOR

        Fenerbahçe, Süper Lig'de gol sıkıntısı çekiyor. Sarı-lacivertliler, son 6 lig maçında sadece 5 gol atabildi. Bu 5 golün 4'ünü ise orta saha oyuncuları kaydetti. Fenerbahçe, bu 6 maçın hiçbirinde birden fazla gol atamadı.

        Forvetlerinden skora son dönemde katkı alamayan sarı-lacivertlilerde, ligde son 5 haftada santraforlardan tek gol katkısı penaltıdan Moussa Sow'dan geldi.

        3 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

        Fenerbahçe'de Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Sarı-lacivertlilerde Volkan Şen, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve haftaya Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

        ALANYASPOR, FENERBAHÇE MAÇINA ODAKLANDI

        Spor ⁠⁠⁠Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

        Fenerbahçe ile cuma günü karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç takımdan ayrı çalışırken diğer oyuncular ise Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde koşuyla idmana başladı. Isınma hareketleriyle devam eden antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda taktiksel çalışma yaparak idmanı tamamladı.

        'PUAN VEYA PUANLAR İÇİN ÇIKACAĞIZ'

        Sportif Direktör Taner Savut, deplasmanda oynadıkları Medipol Başakşehir maçının hemen ardından Fenerbahçe hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Fenerbahçe ile yapacaklarını maçın kendileri için önemli bir karşılaşma olduğu belirten Savut, Geçen hafta sonunu mağlubiyetle kapattık. Bir tek skor olarak memnun değiliz. Onun dışında iki takımın vermiş olduğu mücadele, oyun kalitesi tatmin ediciydi. İçeride oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Bu performans Fenerbahçe maçı için de bizi umutlandırıyor. Sahaya puan veya puanlar için çıkacağız. Tabi Fenerbahçe için de önemli bir maç dedi.

        REKLAM

        'FUTBOLA DAYALI MANTELİTE'

        Sarı lacivertli rakipleriyle yapacakları karşılaşmanın kaliteli bir maç olacağını anlatan Taner Savut, Seyir zevki yüksek bir maç olacak. Alanyaspor'un mantalitesi futbol oynamaya dayalı. Kazansa da, kaybetse de zevk veren bir futbol oynuyor. Sonuca dayalı değil, futbola dayalı bir mantalite var. Alanyaspor izleyen taraflı tarafsız herkesin keyif aldığı bir takım. Bunun da bizim üzerimizde bir memnuniyeti söz konusu. Çünkü böyle olmalı, futbol adına doğrular yapılmalı. Sonuç sonrasında değerlendirilmeli. Bu taraftan baktığımızda; bu mücadelenin, bu oyun kalitesinin, futbol adına bu kadar çok doğruyu yapıyor olmanın sonucu da getireceğini düşünüyoruz. Başakşehir maçında da puan veya puanlar alabilirdik ama bizi tatmin eden bir oyun vardı, bunu Fenerbahçe maçına da yansıtmak istiyoruz diye konuştu.

        TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

        REKLAM

        Fenerbahçe maçında ekstra bir motivasyonlarının olacağını aktaran Taner Savut, şöyle dedi

        Bu motivasyon şehir ve oyuncu üzerinde de olacak. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri. Puan alınması gereken bir maç olarak değerlendiriyoruz. Sahamızda oynadığımız son maçta taraftarın futbolcu üzerinde ne kadar etkili olduğunu hep beraber gördük. Onlar stattayken daha keyifli oluyor ve bu takıma da yansıyor, temposu artıyor. Alanya halkının Süper Lig'in keyfini çıkarması gerektiğine inanıyorum. Gelip bizimle bu heyecanı yaşıyorlar. Fenerbahçe ile kupa maçı dışında ligde sahamızda ilk defa karşılaşacağız. Gelip takımlarını desteklemeleri gerekiyor.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        ALANYA OBA STADI'NIN ADI BAHÇEŞEHİR OKULLARI ARENA OLDU

        Antalya’nın Alanya ilçesinde Aytemiz Alanyaspor’un maçlarını yaptığı Oba Stadı’nın adı ’Bahçeşehir Okulları Arena’ oldu.

        Aytemiz Alanyaspor ile Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları arasında yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, Alanya Oba Stadı’nın ismi ‘Bahçeşehir Okulları Arena Stadı’ oldu. Anlaşma gereği stadın adı 2017-2018 sezonu sonuna kadar ’Bahçeşehir Okulları Arena’ adını taşıyacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ