Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Osmanlıspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında UEFA Avrupa Ligi iddiasını sürdüren iki takım Osmanlıspor ve Bursaspor karşı karşıya geliyor. Peki Osmanlıspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        OSMANLISPOR - BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı Osmanlıspor - Bursaspor karşılaşması 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Ankara Osmanlı Stadı'ndaki mücadele beIN Sports ekranından canlı olarak takip edilebilecek.

        TİMSAH, OSMANLISPOR DEPLASMANINDA

        Bursaspor, Süper Lig'in 24. haftasında bugün deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak.

        Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta aldığı Gaziantepspor galibiyetiyle 7 haftalık galip geleme serisine son veren yeşil-beyazlı ekip, 24. hafta mücadelesinde bugün Ankara ekibi Osmanlıspor ile karşılaşacak. Saat 16.00'da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek.

        SÜPER LİG'DE 10. RANDEVU

        İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 9 müsabakada Osmanlıspor 2 kez galip gelirken, Bursaspor ise 1 mücadele gülen taraf olmayı başardı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

        OSMANLISPOR EVİNDE, BURSASPOR DEPLASMANDA YENEMİYOR

        Ev sahibi ekip, Süper Lig'de evinde oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybederken, Bursaspor ise son 6 karşılaşmadan puan çıkartamadı. Mor-sarılı ekip, Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı puan alamadığı bu karşılaşmalarda rakip fileleri de yalnızca 1 kez havalandırabildi. Yeşil-beyazlı ekip ise galibiyet elde edemediği son 6 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı.

        SIRALAMA MÜCADELESİ

        Osmanlıspor, 24. hafta mücadelesi öncesinde 7 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyet ve 30 puanla 9. sırada yer alıyor.

        Bursaspor ise 9 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyet ve 31 puanla başkent ekibinin bir sıra üstünde 8. basamakta bulunuyor.

        Başkent temsilcisi, 23 maçta 28 gol atıp kalesinde 25 gol gördü. Bursaspor ise rakip fileleri 24 kez havalandırırken 29 gol sonrası meşin yuvarlağı başlama noktasına taşıdı.

        Mor-sarılı takım, Osmanlı Stadında oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgilik performans sergiledi. Bursaspor ise dış sahada 11 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

        OSMANLISPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

        Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        REKLAM

        Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana adalesinde hafif ağrı bulunan Thievy Bifouma katılmadı.

        Salonda "core" çalışmasıyla antrenmana başlayan futbolcular, sonrasında ise sahada koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. 9’a 3 top kapma oyunuyla idmana devam eden futbolcular, iki ayrı kalede gruplar halinde dönüşümlü olarak şut ve gol organizasyonlarının yapıldığı çalışmayla antrenmanı bitirdi.

        Antrenman bitiminde kondisyon eksiği bulunan oyuncular, performans uzmanı yönetiminde çabukluk çalışması yaptı.

        MUTLU TOPÇU: "OSMANLISPOR'U YENMEK İSTİYORUZ"

        Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu, cumartesi günü oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşması öncesinde antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        Gaziantepspor maçının verdiği moralle Osmanlıspor'u yenmek istedikleri belirten Mutlu Topçu, "UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden, her ne kadar son haftalarda başarısız sonuçlar alsalar da çok ciddi bir takıma karşı mücadele vereceğiz" diyen Mutlu Topçu daha sonra şunları söyledi:

        "Oyunun seyrini her an değiştirebilecek oyunculara sahipler. Bir de çok iyi hocaları var. Olması gerektiği gibi istikrarlı gidiyorlar. Bizim için zor mücadele olacak. Biz de her zaman olduğu gibi en iyi mücadelemizi sahaya yansıtmak, en iyi futbolumuzu ortaya koyup galip gelmek istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Farklı mevkilerde birkaç tane oyuncu deniyoruz. Umuyorum en ideal 11'i bulup, en iyi şekilde 3 puanla dönmeyi düşünüyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ