Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Pierre Webo'dan Mehmet Topal açıklaması - Futbol Haberleri
        1

        Osmanlıspor'un golcü ismi Pierre Webo, Fenerbahçe maçında Mehmet Topal'ın attığı gol ve kendi kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

        2

        Pierre Webo, Fenerbahçe karşılaşmasında yaşadığı duygusal anları anlattı.

        Webo, "Fenerbahçe karşılaşması iyi bir maçtı. Benim adıma çok hoştu tezahüratların yapılması. Bu tezahüratlar benim doğru işler yaptığımın göstergesi. Benim başardıklarımın kanıtı. Benim için çok duygusal anlardı. Fenerbahçe taraftarına tek tek teşekkür ediyorum.

        3

        Mehmet Topal'ın pozisyonu futbolun içinde olan şeyler. Mehmet Topal topu eliyle kontrol etti fakat burada kararı verecek kişi hakem. Mehmet Topal ile maçtan sonra konuştum. Hakem özür dilemiş. Mehmet Topal bana elle oynadığını söyledi. Biz 1 puan alacakken hiç puan alamadık, Fenerbahçe 1 puan alacakken 3 puan aldı Futbolda böyle şeyler var. Bunların olması üzücü" ifadelerini kullandı.

        4

        "SEZON ÖNCESİNDEKİ OSMANLISPOR'U HERKES GÖRECEK"
        UEFA Avrupa Ligi'nden sonra tek kulvarda mücadele ettiklerini belirten Kamerunlu yıldız oyuncu, "Genç bir takımız. Turnavada yeni olmamıza rağmen güzel işler yaptık ve iyi mücadele ettik. Sonuç olarak elendik fakat bizim için şu anda lig daha çok önemli. Sezon başındaki Osmanlıspor'u herkes görecek. Maçlarımızda performansımızın yüzde yüzünü değil yüzde iki yüzünü sahaya yansıtacağız" dedi.

        5

        "ANTRENÖR OLARAK İSPANYA VE TÜRKİYE'DE..."
        Takım içerisindeki liderlik özelliğinden bahseden 35 yaşındaki tecrübeli santrfor, "Takım içerisindeki liderlik özelliğimi kabul ediyorum. Her zaman arkadaşlarımı iten destekleyen bir yapım var. Benim oynadığım dönemde Fenerbahçe'de bu tarz oyuncular vardı. Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel gibi isimler Sarı-Lacivertli takımda bu misyonu üstlenmişti. Bu tarz isimler başarının gelmesini sağlıyor.

        Futbol yaşantımın ardından antrenörlüğü düşünüyorum. İspanya'da kursa gidiyorum. İspanya ve Türkiye'de çalışmak benim için çok iyi olur" diye konuştu.

        6

        "BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS'U ELEYEBİLİR"
        Kamerunlu golcü "Süper Lig zorlu bir lig. Türk futbolcuların Avrupa takımlarında oynama potansiyeli var. Beşiktaş, Olympiakos takımını eleyip UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finali oynayıp Avrupa'da başarı yakalayabilir. Türk Milli Takımı ise potansiyelini tam anlamıyla gösterebilmiş değil" ifadelerini kullandı.

        (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ