Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor - Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir'i evinde konuk edecek. Şampiyonluk yarışında en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark olan Başakşehir, deplasmandan galibiyetle ayrılarak yarıştan kopmak istemiyor. Peki Konyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KONYASPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor ile Başakşehir karşılaşacak. Atiker Konyaspor - Medipol Başakşehir maçı 12 Mart Pazar günü (bugün) saat 16.00'da başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Arda Kardeşler'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

        SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

        Turuncu-lacivertli takımda, Atiker Konyaspor mücadelesi öncesinde Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mehmet Batdal, Egemen Korkmaz ve Bekir İrtegün'ün sakatlıkları bulunuyor.

        Egemen ve Bekir'in kadroda olma ihtimalleri düşük gözükürken, Emre, Mahmut ve Mehmet'in durumları maç saatinde netlik kazanacak.

        5 OYUNCU CEZA SINIRINDA

        Medipol Başakşehir'de Atiker Konyaspor karşılaşması öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

        Üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Marcio Mossoro, Uğur Uçar, Bekir İrtegün ve Cengiz Ünder, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, takımlarının 25. haftada sahasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

        EN ÇOK KIZARAN BAŞAKŞEHİR

        Süper Lig'de geride kalan 23 haftaya bakıldığında ilk dört takım arasında en çok kırmızı kart gören ekip Medipol Başakşehir oldu. 3 kırmızı kartı bulunan Başakşehir'i 2'şer kartla Fenerbahçe ve Galatasaray izliyor. Lider Beşiktaş ise sadece 1 kez kızardı.

        REKLAM

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'E 3 KIRMIZI

        Özellikle Süper Lig'in ilk yarısında gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Medipol Başakşehir, geride kalan haftalara baktığımızda en fazla kırmızı kart gören takım oldu. Ligin ilk haftasında oynanan Fenerbahçe maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli takımın adına ilk kırmızı kartı gören oyuncu oldu. İkinci kırmızıyı 13. haftada Antalyaspor karşısında Ferhat Öztorun görürken, 22. haftada deplasmanda Osmanlıspor'a karşı oynanan mücadelede Epureanu tuıruncu-lacivertli takım adında üçüncü kırmızı kartı gören isim olarak öne çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ