Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya İtalya'da Fatih Terim rüzgarı! - Futbol Haberleri
        1

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir dönem çalıştırdığı İtalya Serie A takımlarından Fiorentina'nın 90. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde İtalya'ya gitti.

        2

        Fiorentina Kulübü'nün resmi davetlisi olarak, 90. kuruluş yıl dönümü için Floransa kentine gelen Terim, 2000-2001 sezonunda çalıştırdığı 'Mor Menekşeler'in başında olduğu günlere dair nostaljik güzel bir gün geçirdi.

        3

        Fatih Terim Floransa'da eski dostu ve bir donem birlikte çalıştığı Kulüp Genel Menajeri Giancarlo Antognoni ile de bir araya geldi.

        4

        İkili Fiorentina kulüp mağazasına geçerek, burada taraftarlarla buluştu ve kaldığı 10 aylık surede Fiorentinalı taraftarların gönlünde taht kuran Terim, mağazada kendisini görmeye gelen çok sayıda taraftarlara imza dağıttı.

        5

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim mağazadaki etkinlikte İtalyan basınının sorularına İtalyanca yanıt verirken, "Fiorentina beni unutmadığı için gururlandırdı. Fiorentina'da, Floransa'da olmaktan çok mutluyum. Her zaman söylemişimdir burası; Floransa, Fiorentina benim ikinci evimdir" dedi.

        6

        Terim'i görmeye gelen Fiorentina taraftarları ise, "O, Cecchi Gori döneminin en iyi antrenörlerinden biriydi. Giovanni Trapattoni ile birlikte en iyi oydu. Takımı nasıl oynatması gerektiğini iyi biliyordu" dedi.