Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Deniz Yılmaz: "Sonuçtan memnun kalmadık" - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında dün deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, 1-0 öne geçtiği mücadelenin son dakikalarında yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

        Yeşil-beyazlıların penaltıdan kaydettiği golünün sahibi Deniz Yılmaz, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

        "3 puanı alamadık diye takım adına çok üzüldüm. İyi mücadele ettik. Osmanlıspor iyi bir takım ve onların sahasında 1-0 öne geçmek kolay değildir. Biz bu skoru 85. dakikaya kadar koruyabildik. Sonucun 1-1 olmasından biz de memnun kalmadık. Son dakikalarda gol yemek herkesi üzer ama bu maçı artık unutmamız lazım. Şimdi önemli olan önümüzdeki maçlar. Haftaya kendi sahamızda 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

        REKLAM

        96 GÜN SONRA GOLLE BULUŞTU

        Ligdeki son golünü ilk yarıda Timsah Arena'da oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında atan Deniz Yılmaz, Osmanlıspor'a karşı kaydetti golle 96 gün sonra yeniden gol sevinci yaşamış oldu.

        MERT ÖRNEK: "BURSASPOR'UN DEĞİŞMEZİ OLMAK ADINA İLK ADIMDI"

        Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 65 dakika sahada kalan yeşil-beyazlıların 20 yaşındaki oyuncusu Mert Örnek, mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde rakibin savunma arkasına attığı toplarla etkili olmaya çalıştığını ifade eden Örnek, "Devamında oyuna hakim olan, rakip kalede gol arayan taraf bizdik. Nitekim de 40. dakikada penaltı kazandık ve golü bulduk. İkinci yarıda ise son 10 dakikalık bölüm hariç maç ortada gidiyordu. Goller bulabilirdik ama olmadı. Daha sonra Osmanlıspor'un golü geldi ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldık" dedi.

        Teknik Direktör Mutlu Topçu'nun maça ilk 11'de başlatmasının kendisi için çok değerli olduğunu dile getiren 20 yaşındaki oyuncu, "Ben bu güvenin sahada elimden geleni yaparak karşılığını verdiğimi söyleyebilirim. Aynı zamanda gelecek sezonlar için Bursaspor'un değişilmez oyuncusu olmak adına bu maçın ilk adım olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ