Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Hikmet Karaman: "Daha 10 maç ve 30 puan var" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Bugün alacağımız 3 puan bizi ligde iyi bir konuma getirecekti. Öyle bir maç oynadık ki maçın ilk 45 dakikasında yediğimiz iki gol, ilk devre 2-0 mağlup duruma düştük. Hafta içi boyunca kazanmak istediğin bir maça hazırlanıyorsun ama 2-0 mağlup duruma geçiyorsun. Kolay değil bunun altından kalkmak. Belki Leo kırmızı kartı görmeyebilir. İlk pozisyonda top Leo'nun ayağında olmasına rağmen sanırım dirsek attı diye hakem önce sarı, topu yere vurdu diye de ikinci sarıdan kırmızı kart verdi, 10 kişi kaldık. Buna rağmen oyunun içerisinde olup, kopmadan net pozisyonlar ürettik. Futbol şansının yanımızda olmadığı müsabakalar oynadık. Nihayetinde kümede kalmak için alacağımız üç puanla müthiş bir 10 haftayı değerlendirebilecekken, şu anda kendimizi çok zor bir pozisyona attık, bunu değerlendireceğiz. 10 maç var, 30 puanlık periyot var. 10 kişi kaldığımız halde bile rakip 2-1 önde oynuyor ama yerden kimse kalkmadı. 30 puanın olduğu yerde iddia iddianın bitmemesi gerekir" dedi.

        REKLAM

        RIZA ÇALIMBAY: "KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

        Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Bu maç Rizespor için önemli, bizim için önemliydi. Burada alacağımız bir mağlubiyet belki de bizi yukarıdan koparacaktı. Biz buraya galibiyet için geldik ve maçın başında oynadığımız oyunla da gösterdik bunu. İstediğimiz golleri de bulduk. İkinci yarıda aynı şekilde başladık. Ne zaman Rizespor 10 kişi kalınca, bizim o zaman daha iyi oynayıp, daha iyi bitirmemiz gerekiyordu. Gereksiz telaş bize pahalıya mal olacaktı ve beklemediğimiz şekilde gol de yedik. Mağlup ayrıldığımız iki maçtan sonra, aynı şeyi tekrar yaşamamak için takımın üzerinde onun bir telaşı vardı. O yüzden bazen aşırı şekilde geriye çekildik, aslında hiç istemediğimiz bir şey. Aynı şekilde çok da güzel fırsat geldi. Rizespor haklı olarak bütün riskleri almıştı. Galibiyet bizim için çok önemliydi, kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra da alabildiğimiz puanları alacağız. Antalyaspor'da göreve başlarken tek düşüncem ligi ilk 10'da bitirmekti. İnşallah iyi bir yerde bitiririz" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ