Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Trabzonspor Haberleri

        Akhisar Belediyespor, 24. haftanın kapanış maçında evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. PekiAkhisar Belediyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak 24'üncü haftanın kapanış maçını Yaşar Kemal Uğurlu, Mehmet Cem Satman ve Serkan Çimen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek. Bilet fiyatları misafir tribünü 10, maraton 11, kapalı alt 15 ve VIP 20 TL'den satılacak.

        AkhisarBelediyespor, beşinci sezonunu geçirdiği Süper Lig'de bugüne dek iç sahada oynadığı 4 müsabakada yenilmediği Trabzonspor karşısında yarın bu geleneği sürdürmek için ter dökecek.

        Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalısı Mustafa Yumlu'nun yanı sıra sol el yüzük parmağındaki kırık nedeniyle tedavi gören kaleci Fatih Öztürk forma giyemeyecek.

        İlk yarıyı 18 puanla 13'üncü basamakta bitirdikten sonra ikinci yarıda iyi bir çıkış yaparak 35 puanla 5'inci sıraya yerleşen Trabzonspor ligin en formda takımlarından biri olduğunu hatırlatan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, taraftarlardan destek istedi.

        Bu arada geçmişte Trabzonspor'da görev yapan Özer, Olcan, Soner, Kadir, Caner ve Alper, yarın eski takımlarına karşı forma giymenin heyecanını yaşarken, yine Trabzon patentli Mustafa ve Fatih tribüne çıkacak. Bordo-mavili ekipte ise eski Akhisarlı Rodallega ve Uğur Demirok, benzer bir heyecan içinde olacak.

        TRABZONSPOR İLE AKHİSAR BELEDİYESPOR 10. RANDEVUDA

        Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisa'da yapacakları maçla 10. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında geride kalan 9 lig maçında bordo-mavililer sadece 2 galibiyet alabildi.

        Akhisar Belediyespor, 4 kez galip gelerek rakibine oranla daha başarılı sonuçlar alırken, taraflar arasındaki 3 maç da beraberlikle tamamlandı.

        Trabzonspor'un 11 golüne, Akhisar Belediyespor 14 golle karşılık verdi.

        Ege temsilcisinin Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 2013-2014'te Akhisar Belediyespor, sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı.

        2014-2015 sezonunda Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 sonuçlandı, bordo-mavililer sahasında 2-0 kazandı. Geçen sezon ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 bitti, Akhisar Belediyespor sahasında 2-1 galip geldi.

        Bu sezonun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 sonuçlandı.

        TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

        Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, bir beraberlik alarak galibiyet elde edemedi.

        Bordo-mavililer, bu maçlarda yediği 7 gole, 2 golle karşılık verebildi.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ