Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Josue için Porto ile anlaştı - Galatasaray Haberleri
        1

        LENS'TE SICAK GELİŞME
        Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın Jeremain Lens için devreye girdiği şeklinde basını yansıyan haberler, Fenerbahçe'de paniğe yol açtı.

        2

        Hollandalı yıldızı ezeli rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı-lacivertli yönetim, harekete geçme kararı aldı.

        3

        Yöneticiler İlhan Ekşioğlu ile Ali Yıldırım'ın Sunderland'le görüşmeler yapmak üzere bu hafta içinde İngiltere'ye bir yolculuk düzenleyecekleri öğrenildi.

        4

        "OZAN TUFAN TAKASI" İDDİASI
        İki yöneticinin, Lens için 9 milyon euro bonservis bedeli isteyen Ada ekibine 1 yıllık yeni kiralama teklifi sunacağı, bu teklife olumsuz yanıt alınması halinde ise Ozan Tufan takasının gündeme getirilebileceği ifade edildi.

        5

        SADECE FENERBAHÇE
        Babasının cenaze töreni için ülkesine giden Lens, Beşiktaş ve Galatasaray iddiaları için, "Kesinlikle böyle bir şey olmaz. Zaten ben ve menajerimin bu iki kulüple bir görüşmesi olmadı. Türkiye'de oynayacağım kulüp Fenerbahçe'dir" dedi. (Fotomaç)

        6

        TUNCAY ŞANLI BOMBASI
        Yeni sezonda takımı Aykut Kocaman'a emanet etme planları yapan Fenerbahçe yönetimi "Tuncay Şanlı" ruhunu da yeniden canlandırmak istiyor. Efsane isim önümüzdeki sezon büyük ihtimalle teknik kadroda yer alacak. (Sporx)

        7

        JOUSE İDDİASI
        Fenerbahçe’de yönetim, bir yandan sezon sonunda görevden ayrılacağını açıklayan Dick Advocaat’ın yerine teknik direktör arayışlarına başlarken, diğer taraftan da transfer hamlelerinin startını verdi.

        8

        Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler’in flaş bir isim için büyük mesafe aldığı ortaya çıktı. O oyuncu ise şu an Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Josue...

        9

        Fener’in kurmaylarının kısa bir süre önce Portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Porto’nun yönetimiyle temasa geçtiği ve resmi teklif yaptığı öğrenildi.

        10

        Sözleşmesi 2018’in yazında bitecek Josue için Fener’in yaptığı öneriye Porto’nun olumlu yaklaştığı ve tarafların bir kez daha detayları görüşmek için el sıkıştığı öğrenildi.

        11

        Her fırsatta Türkiye’de çok mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki 10 numaranın da kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe fikrine çok sıcak bakacağı gelen haberler arasında. (Fanatik)

        12

        TUDOR, TAKIM OTOBÜSÜNDEN KOVDU
        Galatasaray'da takıma kısa sürede hem kondisyon hem de disiplin olarak çok şey kadan Igor Tudor'un mantalitesini gösteren çok ilginç bir olay yaşandı.

        13

        Gençlerbirliği maçı öncesi Tudor takımda önemli eksikler olmasına rağmen Luis Cavanda'yı son anda kadroya almadı. Bunun nedeni ise Cavanda'nın hafta boyunca idmanlarda sergilediği kötü performansı ve takım içindeki olumsuz tavırlarıydı.

        14

        Ancak Belçikalı, öyle ilgisiz davrandı ki yine de TT Arena'ya giderek takım otobüsüne bindi. Tudor ise bu durumu affetmedi. Cavanda'yı takım otobüsünde görünce şaşıran Hırvat teknik adam, yıldız oyuncunun yanına giderek otobüsten inmesini istedi.

        15

        Tudor, "İsmin kadroda yer almıyor. Galatasaray için en iyisini veremeyecek, takımına sahip çıkamayacak oyuncunun aramızda yeri yok. Formayı hak edenlerle devam edeceğiz" sözleriyle Cavanda'yı adeta otobüsten dışarı attı. (Fanatik)

        16

        EMENİKE UMUDU
        Fenerbahçe ile Emmanuel Emenike'nin yolu bir kez daha ayrılmak üzere.

        17

        Emenike’den iyi bir bonservis elde etme şansını zorlamak isteyen sarı-lacivertli yönetim, bu durumun da çok zor olacağını varsayıyor. Bu nedenle de en iyi fırsatın değerlendirilmesi bekleniyor.

        18

        Bu nedenle özellikle Çin pazarından bir teklif olması umuluyor. Özellikle Uzakdoğu’ya Nijeryalı futbolcuların transferinin artış göstermesi, Fenerbahçe tarafından da özel olarak takip ediliyor.

        19

        Çin’den gelecek bir teklifin her şeye karşın önemli bir fırsat olacağı tahmin ediliyor. (Skorer)

        20

        VOLKAN DEMİREL AÇIKLADI
        Volkan Demirel, gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini aktardı ve sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili iddialar ve devam edilip edilmeyeceği hakkında çıkan yorumlara açıklık getirdi.

        21

        Volkan, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemezse Türkiye'de başka bir takımda forma giymeyecek ve yurt dışı ihtimalini masaya yatıracak.

        22

        Haberde, Fenerbahçe'nin yeni sezonda anlaşmaya yakın olduğu Aykut Kocaman'ın da Volkan Demirel ile devam etmek istediğinin de altı çizildi. (Skorer)

        23

        PSG'DEN KJAER'E KANCA
        6-1'lik tarihi hezimetin yaralarını sarmaya çalışan Paris Saint Germain'den flaş bir hamle geldi. PSG'nin Kjaer'in menajeriyle temasa geçerek futbolcunun şartlarını sordukları öğrenildi.

        24

        Ayrıca Lyon ve Marsilya'nın da Danimarkalı futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi.

        25

        Fenerbahçe'nin savunmadaki önemli ismi Simon Kjaer'in sezon sonunda ayrılma kararı aldığı iddia edilmişti. Eşi Elina Gollert'in baskısı sonrası yıldız futbolcunun menajerine, "İtalya ya da Fransa'dan kulüp bul" talimatı verdiği kaydedilmişti.

        26

        Fenerbahçe Yönetimi, Simon Kjaer'i göndermek istemese de oyuncuyu zorla tutmak gibi bir düşünce de yok. Sarı-Lacivertliler, kapıyı 15 milyon Euro'dan (60 milyon TL) açıp buradan elde edilecek gelirle yeni sezon öncesi iyi bir transfer bütçesi oluşturmayı planlıyor. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ