Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Bülent Uygun: "Beklentim 4 puanın üzerinde" - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yenildikleri Kasımpaşa maçı ile avantajları kaybettiklerini ifade etti.

        Kasımpaşa maçını talihsizlik olarak değerlendiren Uygun, "Biraz da talihsizlik diyelim. Topun direkten dönmesi, kaçırdığımız pozisyonlara baktığımız da kazanabilecek bir futbolu sahada sergiledik ama yediğimiz golden sonraki takım içerisinde oluşan psikolojik durum tekrar kendisini göstermiş oldu. Çünkü bir hafta öncesi Bursa maçında takım halinde yaşadıkları sendrom bu maçada yansımış oldu. Bu takım kümede kalacaksa taraftarın sevgisiyle, desteğiyle, arzusuyla, şehrin önde gelenlerin maddi ve manevi katkılarıyla bu iş başarılacak" diye konuştu.

        REKLAM

        "BAŞKA GAZİANTEPSPOR YOK"

        Oyuncuların üzerinde baskı olduğunu savunan Uygun, bu baskının da performaslarını olumsuz etkilediğini ifade etti. Taraftara destek çağrısında bulunan Uygun, "Bütün taraftarlarımızdan tek isteğim, her ne olursa olsun futbolun içerisinde düşme de var, çıkma da var, kalma da var, destek ve sevgilerini sonuna kadar esirgemeden takımlarına göstersinler. Başka Gaziantepspor yok. Kaybedilmiş çok fazla bir şey yok. Avantajlarımızı kaybettik. Şimdi Kayseri maçı için gidiyoruz. Çok iyi bir takım. Çok iyi bir çıkış yakaladı. Bizler oraya puan ve puanlar almaya gideceğiz. Oyuncularımız, benim istediğim sistemi, tarzı ve kazanma hırsını sahaya yansıtırsa istediğimiz sonuçla dönebiliriz. Yapacağımız maçlara göre planlarımız var. Rakiplerimizi ona göre analiz ediyoruz" şeklinde konuştu.

        "BU TAKIM KÜMEDE KALACAKTIR"

        Uygun, Kayserispor ve Osmanlıspor gibi çok kritik iki maça çıkacaklarını hatırlatarak, bu maçlardan hedefinin ise en az 4 puan olduğunu ifade etti.

        Uygun, "Bu iki maç çok zorlu geçecek. Taraftarın sevgisine, desteğine, futbolcularımızı yüreklendirmesine ihtiyaç duyuyoruz. Bizler bu iki maçta da en güzel şekilde mücadele ederek, hedeflediğimiz puanları alacağız. Bu iki maçtan beklentim açıkçası 4 puan üzerinde. Ondan sonraki süreç içerisine hem eksik maçımızı hem de rakiplerimizle oynayacağımız maçları aldığımızda aynı puana geliyoruz. Taraftarımızdan da bu takımın düşmemesi yönünde, benim inancımın yarısına da bazıları inanırsa inanın bu takım kümede kalacaktır. O inancı ve sevgiyi göstermediğimiz zaman sonrasında ahlar vahlar işin kurtulmasını sağlamaz" ifadelerini diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ