Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor "Takımımızın Türkiye'de gündeme oturmasını sağladık" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, son haftalardaki başarılı performansla dikkatleri çektiklerini belirterek, "Takımımızın Türkiye'de gündeme oturmasını sağlamış bulunmaktayız." ifadesini kullandı.

        Bedir, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, lider Beşiktaş ile son dakikalarda yedikleri şanssız golle 2-2 berabere kaldıklarını ve 1 puana razı olduklarını anımsatarak, teknik heyeti, futbolcuları ve emeği geçenleri kutladı.

        Bazı yayın organlarında, kendisinin ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın "Beşiktaşlı" olduğundan bahisle ironi, espri ve takıma güven barındıran haberlerin "özel demeç vermiş gibi" yansıtıldığına dikkati çeken Bedir, şunları kaydetti:

        "Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımın önceki dönemlerde herhangi bir takımın sempatizanı olabileceği gibi teknik direktörümüz de mutlaka herhangi bir takımda futbol oynamış olabilir. Kaldı ki Sergen Hoca, 4 büyüklerin tamamı dahil olmak üzere 6-7 takımda forma giymişti. Ben ve yönetici arkadaşlarım, gözümüzden dahi sakındığımız Kayserisporumuzu yönetme sorumluluğunu üstlenmiş, gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı göstererek taraftarımızın da destekleriyle takımımızın Türkiye'de gündeme oturmasını sağlamış bulunmaktayız. Takımımız, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle birlikte son olarak da sahasında Beşiktaş'a kök söktürerek başarılı trendini sürdürmüştür. İnşallah, bu maçlardan çok daha önemli olan cumartesi günü taraftarımız önünde oynayacağımız Gaziantepspor maçında ve sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı tekrarlama imkanı buluruz. Netice olarak her şey Kayserispor için. Süper Lig'deki diğer 17 takımın tamamına saygı duyuyoruz."

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ