Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Castro: "Artık hedef ilk 5" - Kasımpaşa Haberleri

        Teknik direktörlüğe Kemal Özdeş’in gelmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan Kasımpaşa’da oynadığı başarılı futbolla göz dolduran isimlerden biri de Andre Castro... Takım savunması konusunda ligin en iyi ekiplerinden biri olan Paşa’nın orta alandaki dinamosu, ofansif anlamda yaptığı katkıyla da dikkat çekiyor. Kayseri karşılaşmasının ardından Gaziantep ağlarını da sarsan ve bu sezon Süper Lig’deki 4. golünü atan 28 yaşındaki yıldız, kalan haftalar için iddialı konuştu. Castro, “Hem takımın hem de kendi performansımdan oldukça memnunum. Üst üste iki hafta gol atmak bana mutluluk getirdi. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz, 5 maçtır kaybetmiyoruz, artık hedefimiz ilk 5 sıra olmalı” dedi.

        REKLAM

        "EKSİKLERE RAĞMEN..."

        G.Antep deplasmanında ciddi eksiklere rağmen alınan galibiyetin önemine dikkat çeken Castro, “O maçta 4 eksik oyuncumuz vardı. Ama oynayan arkadaşlar o boşlukları çok iyi bir şekilde doldurdular. Bu durum galibiyeti daha da anlamlı hale getirdi. Çünkü direkt oynayan oyuncular yoktu. Ancak oynayan her arkadaşımız gayet iyi performans gösterdi ve maçı kazandık. Oynayan oynamayan her oyuncu iyi antrenman yapıyor ve görev verildiğinde gereğini yapıyorlar. Bu galibiyetle alt tarafla bağımızı kopardık ve artık daha yukarıya bakıyoruz” diye konuştu.

        "OSMANLI'YI DA YENECEĞİZ"

        Kariyerine Kasımpaşa’da devam etmek istediğini ifade eden deneyimli oyuncu, “Sezon sonuna kadar takımıma en iyi şekilde yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Bütün konsantrasyonum bu yönde. Tamamen futbola konsantre olmuş durumdayım, başka bir şey düşünmüyorum” dedi. Osmanlı maçı hakkında da konuşan Castro, “Oldukça önemli bir maç olacak. Puan tablosunda bize yakın bir takım ile oynayacağız. Bu maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp üst sıralar için kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ