Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Gökhan Saral: "Yeni stadımızdaki ilk derbide Galatasaray'ı yenmek istiyoruz" - Trabzonspor Haberleri

        Kulüp yönetim kurulu üyesi ve Medical Park Arena Koordinatörü Gökhan Saral, 2017 yılında aldıkları sonuçlarla taraftarları mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

        Yakaladıkları çıkışı Galatasaray karşısında da sürdürmek istediklerini ifade eden Saral, "Yeni stadımızda ilk büyük maçımıza çıkacağız. Büyük başarılar yaşamayı hedeflediğimiz yeni stadımızda oynayacağımız ilk derbi maçta Galatasaray'ı mağlup etmek istiyoruz" dedi.

        Saral, Medical Park Arena'nın camiaya, taraftarlara, futbolculara, yönetime, herkese bir itici güç oluşturduğunu vurgulayarak, "Sahamızda 3 maçta 7 puan aldık, gol yemedik. Taraftarımızın coşkusu takıma büyük güç verdi. Galatasaray maçının atmosferi daha da farklı olacaktır. Avrupa kupaları yolunda yakaladığımız çıkışı sürdürmek amacındayız" diye konuştu.

        REKLAM

        Trabzonspor'un yakaladığı çıkışın 50. yıl şampiyonluk hedeflerinin ayak sesleri olduğunu ifade eden Saral, "Alınan sonuçlar camiaya pozitif etki yaptı. Trabzonspor'da artık kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz. Ligde her takımı yenebilecek güçteyiz. Galatasaray'ı yenmemiz sürpriz bir sonuç değil, normal bir sonuç olur. Sağlam ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Daha iyi bir Trabzonspor için başkanımız, yönetimimiz var gücüyle çalışıyor" ifadesini kullandı.

        REKOR TARAFTAR

        Saral, Medical Park Arena'da Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarını 22 bin seyirci ortalamasıyla oynadıklarını kaydetti.

        Galatasaray maçında kombine kartlarla birlikte 30 bin seyirci sayısına şimdiden ulaşıldığını ve rekorun kırıldığını ifade eden Saral, "Taraftarımız yoğun ilgi gösteriyor. ABD'den Avrupa'dan, birçok ülkeden Türkiye'nin değişik illerinden taraftarlar yeni stadımızdaki ilk büyük maçımız için bilet aldıklarını, maça geleceklerini söylüyorlar. Bir yönetici olarak bu bize büyük bir haz veriyor. 41 bin 461 bin kişilik stadımızın tamamen dolmasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ