Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi kuraları saat kaçta çekilecek? Şampiyonlar Ligi kuraları saat kaçta çekilecek? - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimlerini fubolseverler heyecanla bekliyor. Peki UEFAŞampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kuraları ne zaman çekilecek?

        ŞAMPİYONLAR LİGİ VE AVRUPA LİGİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

        İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenecek kura çekimi, TSİ 14.00'te Şampiyonlar Ligi eşleşmeleriyle başlayacak. Avrupa Ligi kuraları ise TSİ 15.00'te çekilecek.

        Harita
        REKLAM

        Beşiktaş, dün akşam 1-1'in rövanşında sahasında karşılaştığı Yunan temsilcisi Olympiakos'u 4-1'lik skorla geçti ve Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak Avrupa Ligi'nde kura çekimine katılacak.

        İki organizasyonun da kura çekiminde aynı ülkenin takımları birbiriyle eşleşebilecek.

        Aynı zamanda Gent'ile evinde 1-1 berabere kalan Genk, Krasnodar'ı deplasmanda 2-0 deviren Celta Vigo, Evinde Kopenhag'ı 2-0 yenen Ajax, APOEL'i evinde yenen Anderlecht, deplasmanda Mönchengladbach ile 2-2 berabere kalan Schalke 04, evinde Rostov'u 1-0 yenen Manchester United ve Roma'yı eleyen Lyon; UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finaldeki rakipleri için kura sonuçlarını bekleyecek.

        Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise İspanya'nın 3 devi Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid, Almanya'dan Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, İngiltere'den Leicester City ve Fransa'dan Monaco, çeyrek final rakiplerini saat 14:00'da yapılacak kurayla belirleyecek.

        BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

        ● Genk

        ● Lyon

        ●Manchester United

        ●Celta Vigo

        ● Ajax

        ● Anderlecht

        ● Schalke 04

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ