Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa-Osmanlıspor maçı saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası Kasımpaşa-Osmanlıspor maçı ile devam edecek. Ligin son 5 haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen Kasmıpaşa, Osmanlıspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Kasımpaşa 32 puanla 8. sırada yer alırken rakibi Osmanlıspor 31 puanla 11. sırada bulunuyor. Peki Kasımpaşa - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KASIMPAŞA - OSMANLISPOR MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa - Osmanlıspor maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        İKİ TAKIM ARASINDAKİ İSTATİSTİKLER

        Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen lacivert-beyazlı ekip, Osmanlıspor'u da yenerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

        Bu süreçte kalesinde sadece 2 gol gören teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, topladığı 32 puanla 8. sırada bulunuyor.

        Son 3 karşılaşmadan galibiyet alamayan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor ise topladığı 31 puanla 11. basamakta yer alıyor.

        Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Koita, Batuhan Altıntaş ve Franck Etoundi, Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek.

        Lacivert-beyazlılarda Popov, Ankara temsilcisine karşı sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 26. haftada Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak mücadelede takımını yalnız bırakacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        REKLAM

        KASIMPAŞA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        Kasımpaşa, 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 25. haftasında Osmanlıspor ile yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

        Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesislerinde, Kemal Özdeş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 12:15’de başladı.

        Oyuncular antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar, 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman pozisyon çalışmalarıyla sona erdi.

        Kaleciler, Ramazan Köse, Eray Birniçan, Kadem Burak Yaşar ve Emirhan Emir kaleci antrenörü Nejdet Şen ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra kaleciler çalışmalarda değişimli olarak kaleye geçtiler.

        Takım, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, Tesislerde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ