Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Kayserispor - Gaziantepspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Gaziantepspor karşı karşıya geliyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor, 27 puanla 13. sırada yer alırken rakibi Gaziantepspor 16 puanla son sırada bulunuyor. Peki Kayserispor - Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KAYSERİSPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Kayserispor ile Gaziantepspor, Süper Lig'in 25. haftasındakarşı karşıya gelecek. Kayserispor - Gaziantepspor maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

        REKLAM

        Göçek'in yarcımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        BEDİR: GAZİANTEPSPOR MAÇINA 25 BİN TARAFTARIMIZ GELECEK

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir, cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor maçında tribünlerde en az 25 bin taraftar olacağını öne sürdü.

        Başkan Erol Bedir, İstanbul'da Vodafone Arena'da lider Beşiktaş ile mücadele ederken son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan şanssız bir şekilde 1 puana razı olan sarı kırmızılı futbolcuları, teknik heyetini ve diğer emeği geçenleri kutladı. Bedir, şöyle dedi:

        REKLAM

        "Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarım önceki dönemlerde herhangi bir takımın sempatizanı olabileceği gibi teknik direktörümüz de mutlaka herhangi bir takımda futbol oynamış olabilir. Sergen hoca 4 büyüklerin tamamı dahil olmak üzere 6-7 takımda forma giymiştir. Ancak, ben ve yönetici arkadaşlarım, gözümüzden dahi sakındığımız Kayserisporumuz'u yönetme sorumluluğunu üstlenmiş, gece-gündüz demeden, her türlü fedakarlığı göstererek, taraftarımızın da destekleriyle takımımızın Türkiye'de gündeme oturmasını sağlamış bulunmaktayız. Cumartesi günü inşallah 25 bin taraftarımız önünde oynayacağımız Gaziantepspor maçı ve sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı tekrarlama imkanı buluruz. Her şey Kayserispor ve başarısı içindir. Süper Lig'deki diğer 17 takımın tamamına saygı duymakla birlikte, hepsinin kıymetli birer rakibimiz olduğu bilinci ve tavsiyesiyle kalan tüm maçlarımıza da kazanmak amacıyla çıkacağız."

        "MİLLİ TAKIM ARASINA MUTLU GİRMEK İSTİYORUZ"

        Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu hafta Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Bu hafta birlik, beraberlik içerisinde güçlü bir oyunla istediğimiz skoru alıp milli takım arasına mutlu girmek istiyoruz." dedi.

        Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı takımın Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        İki haftadır son dakikalarda yedikleri gollerle galibiyeti kaçırdıklarını dile getiren Yalçın, "Kasımpaşa maçında da uzatmada gol yedik. Beşiktaş maçından da son dakikalarda yediğimiz golle berabere kalarak bir puanla ayrıldık. Son iki müsabakada bir şansızlık var. İnşallah bu hafta bunların hepsini telefi edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "GAZİANTEPSPOR MAÇI BİZİM İÇİN HEDEF MAÇLARDAN"

        Bu hafta Gaziantepspor'la çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

        "Gaziantepspor bu ligin aşağısında bulunan bir takım. Biz de çok kritik bir bölgedeyiz. İki taraf için de çok zor bir maç olacağını düşünüyorum ama sahamızda, seyircimiz önünde oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Gaziantepspor maçı bizim için hedef maçlardan bir tanesi. Takımımız da son haftalarda iyi sinyaller veriyor. Bu hafta birlik, beraberlik içerisinde güçlü bir oyunla istediğimiz skoru alıp milli takım arasına mutlu girmek istiyoruz. Yani kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız, arka arkaya çok tempolu maçlar oynadı. Doğal olarak yoruldular, dinlenmeleri de lazım. O yüzden iyi bir galibiyet ve güzel bir sonuçla milli taktım arasına gitmek istiyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ