Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Ligin son 2 maçında Gençlerbirliği ve Trabzonspor'a mağlup olan Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Adanaspor deplasmanına konuk olacak. Peki Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        ADANASPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Adanaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaşacak. Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

        Yıldırım'ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

        REKLAM

        AKHİSAR BELEDİYESPOR, RAKİBİNİ YENEREK KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEYİ HEDEFLİYOR

        Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Adanasporlu taraftarlar, stada alınmayacak. Akhisar Belediyespor'u ise yaklaşık 100 taraftarının yalnız bırakmayacağı bildirildi.

        Son 4 deplasmandan eli boş dönen yeşil siyahlılar, düşme hattındaki rakibini yenerek kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Akhisar'da sakatlığı süren kaleci Fatih forma giyemeyecek. Teknik heyet, sarı kart cezası sınırında yer alan Aykut Çeviker, Ömer, Caner, Soner ve Onur'u uyardı.

        Adana'da kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren teknik direktör Tolunay Kafkas, "En kötü 1 puanla evimize dönmeliyiz" dedi.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR'A KAPTAN CANER'DEN UYARI

        Süper Lig'de son 4 sezonun en başarısız performansını sergileyen Akhisar Belediyespor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor'u yenip rahat bir nefes almayı planlarken takım kaptanı Caner Osmanpaşa, "Kaybedersek sıkıntı yaşarız" dedi.

        REKLAM

        Üç hafta öncesine kadar her şey iyi giderken Gençlerbirliği yenilgisiyle işi zora soktuklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor'u yenip kayıplarımızı telafi etmek istedik ama iyi oynamamıza rağmen o maçı da şanssız bir şekilde kaybettik. Şimdi hedefimiz Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönüp, alt gruptan iyice kopmak. Şu anda büyük bir sorun yok ama Adana'da kaybedersek sıkıntı yaşayabiliriz" diye konuştu.

        Futbolcular olarak işin ciddiyetinin farkında olduklarını, ancak sıkıntı ya da stres yaşamadıklarını sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu, "Biz iyi bir takımız. Adanaspor galibiyeti ile zor günleri geride bırakıp, tırmanışa geçeceğiz" ifadesini kullandı.

        Adana'ya giden yeşil siyahlı ekipte sol el yüzük parmağındaki kırık nedeniyle tedavi gören kaleci Fatih, yine kadroda yer almadı. Ev sahibi takımın cezası nedeniyle Adanaspor seyircisinin alınmayacağı karşılaşmada yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubunun Akhisar Belediyespor'a destek vereceği bildirildi. Teknik heyet, sarı kart cezası sınırında olan Aykut Çeviker, Ömer, Caner, Soner ve Onur'u uyardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ