Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Olcay Şahan, Galatasaray maçı sonrası konuştu - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, kritik maçta Galatasaray'ı konuk etti.

        Bordo-mavililer sahadan 2-0 galip ayrılırken oyuncular, galibiyet sonrası beIN Sports'a konuştu.

        Trabzonspor'da mutlu olduğunu ifade eden eski Beşiktaşlı Olcay Şahan, ''Hocama teşekkür etmek istiyorum bana bu atmosferi, Trabzonspor'u yaşattığı için, beni ikna ettiği için. Burada gol yememiştik ve bu seriyi sürdürmek istiyorduk. Bunu da başardık. İlk dakika itibariyla sadece Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı vardı. Son yıllarda görmediğimiz bir atmosfer vardı, taraftarları tebrik ediyorum. Bu takımı gelecek sezon için hazırlıyoruz. Gelecek sezon çok farklı bir Trabzonspor olacak, doğru yoldayız.'' şeklinde konuştu.

        PEREİRA: "DEFANS, YALNIZCA DEFANS OYUNCULARIYLA OLMUYOR"

        Takımın başarılı isimlerinden Joao Pereira ise taraftarların maça olan ilgisiyle ilgili olarak, ''Bugün statta çok güzel bir ortam vardı, taraftarımız stadı doldurmuştu. Öne geçtik ve birçok pozisyon yakaladık, daha fazla gol de bulabilirdik. Sonrasında 10 kişi kaldık ancak kazanmayı başardık. Üç puan için mutluyuz.'' dedi.

        REKLAM

        Trabzonspor'un ligin ikinci yarısında daha az gol yemesiyle ilgili de konuşan Pereira, ''Defans aslında sadece defans adamlarıyla olmuyor, tüm takımla savunma yapmanız gerekiyor. Bu konuda da her hafta çok çalışıyoruz. Umarım serimizi devam ettiririz.'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ