Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Trabzonspor'a 2-0 yenilen Galatasaray paramparça! - Galatasaray Haberleri
        1

        ÖZBEK YÖNETİMİ ÇATIRDIYOR!

        Dursun Özbek yönetiminde saflar ayrıldı, içerisi kaynamaya başladı. Huzursuzluklar had safhaya çıktı. Trabzon’a kafileyle sadece Alper Narman gitti. Nazifoğlu’nun istifası cebinde, yenileri de gelebilir.

        2

        MUHALEFET ‘YETER’ DİYOR

        Geleceğe dönük kadro planlamasında yapılan yanlış hamleler, artan borçlar, Emlak Konut’la yapılan projelere rağmen muhalefeti düşündürüyor. Camianın önemli isimleri, mali genel kurulda seçim beklentisine girdi.

        3

        OYUNCULAR AYRI TELDEN ÇALIYOR

        Tudor’un gelişi de Florya’ya kenetlenme getiremedi. Sneijder gelişmelerden rahatsız, Poldi gün sayıyor. Selçuk-Sabri kaderlerini bekliyor. Kimse takımda uzun süreli “kalacak” gibi işine asılmıyor.

        4

        TARAFTARLAR ÖFKE SAÇIYOR

        Alınan sonuçlar, takımın umutsuz görüntüsü taraftarın sabrını taşırdı. Eylemler şiddete dönüşmeye başladı. “Yönetim istifa” artık sıradanlaştı. Avrupa şehirlerinde bile istifa pankartları açılmaya başladı.

        5

        WESLEY İSYAN ETTİ

        Wesley arkadaşlarına isyan etti Trabzonspor karşısında takım arkadaşlarının hataları Wesley Sneijder’ı kızdırdı.

        6

        31. dakikada Linnes’e pas atan Hollandalı yıldız, Norveçli oyuncu topu almak için geriye hamle yapmayınca sinirlenip kendi kendine söylenmeye başladı.

        7

        İkinci yarının 58. dakikasında da sağdan Yasin hızla ceza alanına doğru ilerlerken, arka direğe koşan Sneijder pas bekledi. Ancak Yasin kaleyi düşündü.

        8

        Buna kızan Sneijder, ellerini açarak tepkisini gösterdi. Tudor tarafından 62’den oyundan alınan Sneijder’ın memnuniyetsizliği yüzüne yansıdı.

        9

        SELÇUK ISLIKLANDI

        Selçuk ıslıklandı Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan eski takımı Trabzon taraftarı tarafından ıslıklandı.

        10

        Deneyimli oyuncu müsabakadan önce ısınmaya çıkarken Sarı-Kırmızılı taraftarlar kendisini tribünlere çağrıldı. Aynı anda BordoMavili seyirciler eski oyuncusuna ıslıklı protesto yaptı.

        11

        GÜMÜŞ KAÇIRDI, TUDOR ACI ACI GÜLDÜ

        Rakip eksik kaldıktan sonra gol için hücuma yönelik değişiklikler yapan Igor Tudor, 79’da Tolga Ciğerci’nin yerine Sinan Gümüş’ü sahaya sürdü.

        12

        Ancak Sinan net bir gol kaçırıp Sarı-Kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

        13

        84’te sağ kanattan içeri kat eden Yasin Öztekin topu dışarı çıkmadan çevirdi ancak Sinan Gümüş müsait durumda kale dibinde meşin yuvarlağı auta gönderdi.

        14

        Kulübede kaçan pozisyonunun şaşkınlığını yaşayan Tudor acı bir şekilde tebessüm etti.

        15

        CAVANDA SÜRPRİZİ

        Cimbom’da sistemi değiştiren Tudor, taşlarla oynamaya devam ediyor. Ahmet Çalık’ı kulübeye çeken Tudor, bu sezon sadece TT Arena’daki Trabzon maçında 11’de başlayan Cavanda’yı rövanşta da sahaya sürdü.

        16

        Savunmanın sağında görev yapan Belçikalı oyuncu sahada ayakta kalan birkaç G.Saraylı’dan biriydi. Nigel de Jong’u da kulübede tutan Tudor’un, Tolga Ciğerci tercihi çok eleştirildi.

        17

        'KÖTÜYDÜK' İTİRAFI

        Karşılaşmanın 2. yarısında Martin Linnes’in yerine oyuna dahil olan ve Aslan’a hareket getiren Garry Rodrigues, kötü bir maç çıkardıklarını itiraf etti.

        18

        Pozisyon bulmakta zorlandıklarını belirten Yeşil Burun Adalı oyuncu, “Mücadele etmekten başka şansımız yok. Bugünden sonra maç maç düşünmemiz gerekiyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ