Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor göz kamaştırıyor! - Trabzonspor Haberleri

        Siyah ile Beyaz gibi Trabzonspor’un bu sezonki performansı... Süper Lig’in ilk yarısını 18 puanla 13. sırada tamamlayan Fırtına’nın dönüşü tek kelimeyle muhteşem oldu!..

        Yapılan nokta atışı transferlerle yeniden doğan, yeni stadın açılmasıyla taraftarıyla tem yumruk olan Bordo-Mavililer, müthiş bir seri yakaladı. G.Saray’ı da devirip yenilmezlik serisini 9’a çıkaran bu süreçte 7 galibiyet, 2 beraberlik alıp 23 puan toplayan Fırtına, 2017’nin lideri olmayı başardı. İstatistikler ‘uyanışı’ gözler önüne sererken, dün gece Trabzon’da müthiş bir coşku vardı.

        REKLAM

        NİKAH BİLE KIYILDI

        Medical Park Arena’daki ilk dev maçta 41 bin 461 kişi, rekor katılımla tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Yönetim stadı bayraklarla donatırken; maç öncesi çalınan horon müziği taraftarı coşturdu. Kartonlarla “Dik Oyna” yazılı koreografi hazırlandı, Trabzon’daki atmosfer karnavalı aratmadı. Nikah dahi kıyıldı; Trabzonlu iki çift, dünyaevine ilk adımı stadyumda attı.

        Maçtan sonra coşma sırası futbolculardaydı... Saha ortasında daire oluşturan Bordo-Mavililer, doyasıyla kolbastı oynadı. Trabzon’da coşku tavan yaparken, şehir merkezi tezahüratlarla inledi. Başarılı sonuçların ardından kenetlenen camia; şampiyonluk hedeflenen 50. yıl öncesi güneşi görmeye başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ