Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Adem Büyük: "Avrupa'yı hak ediyoruz" - Kasımpaşa Haberleri

        Ligin 25. haftasında Osmanlıspor’u 3-2 devirip çıkışını sürdüren Kasımpaşa’da yüzler gülüyor...

        Müthiş bir maç çıkarıp 3 golle takımına galibiyeti getiren Kaptan Adem Büyük, “Zor maç olacağını biliyorduk ama Osmanlıspor’a karşı oynadığımız maçların genelinde sahadan galip ayrılmıştık. Çok erken bir gol bulup, peş peşe iki gol yiyince geriye düştük. Ancak oyun disiplininden kopmayıp, inanarak maçı çevirmesini bildik. 3 gol attığım için ayrıca mutluyum. Çünkü Süper Lig deki ilk hat-trick yaptığım maç oldu” diye konuştu.

        ‘KUPADA FİNAL HAYAL DEĞİL’

        Hedeflerinin Avrupa Ligi olduğunun vurgulayan Adem Büyük, hem lig hem de kupada bu şansı kovalayacaklarını belirtip şöyle devam etti:

        REKLAM

        “Alt sıralardan kopup üst sıralara konsantre olduk. Bu kararlılıkla devam edip ligi istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Kupada Rize’yi eleyip yarı finalde de Konya veya Sivas’ı geçerek finale yükselebiliriz. Bu hayal değil. Uzun zamandır Kasımpaşa forması giyiyorum. Hep kıl payı kaçırdığımız Avrupa kupalarını bu kez yakalamak istiyoruz. Çünkü Kasımpaşa kulübü bunu hak ediyor. Şimdi milli arayı en iyi şekilde değerlendirip bu konsantrasyon ve inançla kalan maçları en az kayıpla tamamlamak istiyoruz."

        KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

        30 yaşındaki Adem Büyük, ligde bitime 9 hafta kala gol sayısını 9’a çıkartıp Süper Lig kariyerinin en skorer sezonuna ulaştı. Adem, 2012-13’te 2, 2013-14’te 8, 2014-15’te 7 ve geçen sezon da 3 kez ağları sarsmıştı.

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ