Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Levent Nazifoğlu Galatasaray'ı içeriden vurdu! - Galatasaray Haberleri

        Sezon başında eski başkanlardan Alp Yalman’ın tavsiyesi üzerine, G.Saray Sportif A.Ş. yönetimine giren ve futbolun sorumlu yöneticisi ilan edilen Levent Nazifoğlu’nun Florya’daki imparatorluğu kısa sürdü.

        Dün istifa eden Nazifoğlu, tüm gün televizyon kanallarında kulübün mahremini ortaya döktü. Camianın büyük tepkisini çeken eski yöneticinin sözleri şöyle:

        “Antalya’da futbolculara saldıran taraftarları organize eden, yönetim kurulu üyesi Alper Narman’dır. Takımla birlikte Trabzon’a gelmek istediğinde başkan Özbek’e gelmemesi için ricada bulundum; ‘Futbolcular da bunu Alper’in yaptırdığını biliyor’ dedim. Ancak başkan, ‘Ben yöneticiye gidemezsin diyemem’ deyince de ‘O zaman ben gitmiyorum’ dedim. Herkes kulağının üzerine yatmış. Herkes korkak. Herkes rant, bir şeyleri götürmenin peşinde... Lanet olsun! Alsınlar G.Saray’ı ne yapıyorlarsa yapsınlar.”

        REKLAM

        ‘ELDE 80 MİLYON TL KALMIŞ’

        “Tudor konusunda kulüp sosyal medyanın etkisinde kaldı. Kayseri maçının ardından menajeri Cenk Ergün’ü arayınca sözleşmesinde serbest kalma maddesi olduğunu öğrendik. Ben dahil herkes Tudor için onay verdi. Oyuncuların paraları 4 aydır ödenmiyor. Elde 80 milyon TL kalmış. Ergin Ataman’a sahip çıkılmadı. Orada da aynı kişi var; Alper Narman. Ergin Ataman’ı aradım, “Yanındayım” dedim.”

        ‘SNEİJDER ÇOK MUTLU DEĞİL’

        Levent Nazifoğlu, şöyle devam etti:

        “Bruma ‘Benim moralim çok bozuk, Rize’ye gelmiyorum’ dedi ve tesisleri terk etti. Hoca da ‘Bunu takıma kazandıracağım’ dedi. Ben Sneijder’ın çok mutlu olduğunu düşünmüyorum Tudor’dan. Getirdiği disiplinden dolayı. Selçuk İnan ile Sabri Sarıoğlu konuşmuyor. İkisiyle de konuştum, ‘Araya kimse girmesin’ dediler. Konuşmamaları bence Galatasaray için daha faydalı. Başkan Dursun Özbek’e çok kırgınım. Bir gün bile hakkımda açıklama yapmadı. Onu kurtarmak için her türlü şeye imzamı attım. Hepimizi kandırdılar.”

        CENGİZ ÖZYALÇIN'DAN REST İDDİASI: "LEVENT YOKSA BEN DE YOKUM"

        Nazifoğlu’nun istifasının ardından G.Saray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın hakkında da önemli bir iddia ortaya atıldı.

        REKLAM

        Nazifoğlu’nun Trabzon deplasmanına yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle gitmemesine tepki gösteren Özyalçın’ın, “Yapılan yanlış, Levent yoksa ben de Trabzon’a gitmem” dediği öne sürüldü.

        Özyalçın’ın önümüzdeki günlerde radikal kararlar alabileceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ