Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Futbol Zirvesi'nden fotoğraflar - Futbol Haberleri
        1

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı.

        2

        Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, açılış konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir plaket takdim etti.

        3

        Cumhurbaşkanı Erdoğan da zirveye konuşmacı olarak katılan isimlere birer plaket verdi.

        4

        Son dönemde özellikle basketbol maçlarının ardından Fenerbahçe ile Galatasaray camiaları arasında gerilim yaşanmış, yönetimler arasına da soğukluk girmişti.

        5

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Zirvesi’nde toplu fotoğraf töreni öncesi iki başkanı barıştırdı.

        6

        Erdoğan, G.Saray Başkanı Dursun Özbek’i, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanına yönlendirirken, iki başkanın el sıkışıp sarılması salondan alkış aldı.

        7

        Erdoğan sahnedeyken bir ara Aziz Yıldırım’ın da koluna girdi. Bu arada canlı yayında naklen yayın ihalesi konusunda tartışma yaşayan Göksel Gümüşdağ ile Yıldırım arasında da buzlar tamamen eridi.

        8

        Zirvede tüm başkanların birlikte aynı karede yer alması “İşte Türk futbolunda görmek istediğimiz tablo” dedirtti.

        9

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Dursun Özbek’le yan yana gelip el sıkışmasına rağmen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya mesafe koydu.

        10

        Tek tek başkanların sahneye çıktığı sırada Cumhurbaşkanı’nın yanında, aralarında soğuk rüzgarlar esen Fikret Orman’ı gören Aziz Yıldırım geride durmayı tercih etti.

        11

        Bunu gören Göksel Gümüşdağ, Yıldırım’ı ortaya davet etti. Zoraki bu bölgeye yönelen Yıldırım, fotoğraf çekimi sonrası hemen gitmeye teşebbüs etti.

        12

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gülümseyerek, Aziz Yıldırım’ın arkasından baktı. Yıldırım daha sonra yeniden geri döndü.

        13

        O sırada Yıldırım Demirören ile Aziz Yıldırım kısa süreli sohbet ederken, ikilinin yüzleri görüntüler incelendiğinde Demirören’in, Beşiktaş Başkanı Orman’a yanlarına gelmesi seslendiği gözlenirken, Yıldırım’ın “Bırak Fikret’i mikreti!” demesi dikkat çekti.

        14

        Aziz Yıldırım, son bir hamle yapan Göksel Gümüşdağ’ın, 3 Temmuz sürecinden bu yana camialar arasında gerilim yaşanan Trabzonspor’un başkanı Muharrem Usta’yla el sıkışması konusundaki ricasına da kesin bir dille “Hayır” yanıtını verdi.

        15

        Usta, Yıldırım’ın bulunduğu bölgeye ilerlerken iki taraf da birbirlerine el uzatmadı.