Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fikret Orman: Aboubakar cezayı yiyecek - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Futbol Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Lyon'u eleyebilecek güçte olduğunu ifade eden Orman, "Hayallerimize doğru gidiyoruz, UEFA Kupası'nı da alırsak bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Lyon çok iyi bir takım ama Beşiktaş da çok iyi bir takım. İyi bir kadromuz var, Demba Ba ve Caner de geliyor. Beşiktaş öyle kolay bir rakip değil, Lyon'u da eleyeceğiz inşallah" dedi.

        Aboubakar'a verilecek olan ceza hakkında da konuşan Orman, "Aboubakar çok iyi bir çocuk. Olympiakos maçında yaptığı hata yorum kaldırmaz ama dünkü karar çok ağır. Kırmızı kart gösterilmez" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın disiplin yönetmelikleri var, neyse Aboubakar da o cezayı yiyecek. Bundan kaçış yok." şeklinde konuştu.

        Beşiktaş'ın diğer kulüplerle ilişkilerini de değerlendiren Orman, "Beşiktaş ile Bursaspor arasında bir sorun yok, sorundan beslenenler bunu devam ettirmek istedi. Başakşehir maçını seyretmedim ama çok takdir ettiğim bir kulüp Başakşehir. Abdullah Avcı bizim kardeşimiz, çok severim. Sahada bir mücadele veriyoruz. Bizim Başakşehir ile olan ilişkilerimiz hep gır gır şamata işidir ama sahada rakibimiz. Şu anda da en büyük rakibimiz" ifadelerini kullandı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ