Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan Aboubakar'a 270 bin Euro'luk ceza! - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Sezon başından beri performansı tartışılan Vincent Aboubakar’ın üst üste gördüğü basit kırmızılar camianın sabrını taşırdı.

        2

        Olympiakos maçında daha 39. dakikada rakibine kafa atarak adeta ‘ihanet edercesine’ kırmızı gören ve çeyrek finali ateşe atan Kamerunlu, Antalya’da da sorumsuz bir şekilde oyundan atılarak kaybedilen 2 puanın baş sorumlusu olmuştu.

        3

        Siyah-Beyazlı taraftarların sosyal medyada yerden yere vurduğu Aboubakar, başkan Fikret Orman’ın da tansiyonunu yükseltti.

        4

        Antalya’ya gitmeyen Orman’ın, genç oyuncuya sert tepki gösterdiği ve yöneticileri arayarak acil ceza verilmesini istediği öğrenildi.

        5

        FİKRET ORMAN: BÖYLE LAUBALİLİK OLMAZ

        Orman’ın ayrıca “Aboubakar iyi bir çocuk. Ama böyle laubalilik olmaz. Bunun affı da olamaz. Olympiakos maçında yaptığı hata yorum kaldırmayacak bir durumda...

        6

        Ancak Antalya’daki kırmızı kart kararı bence ağırdı” sözleriyle isyan ettiği belirtilirken, başkanın talimatı üzerine harekete geçen yönetimin cezayı belirlediği kaydedildi.

        7

        Buna göre Aboubakar’a, Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 200 bin, Antalya’daki için de 70 bin olmak üzere toplam 270 bin Euro ceza kesileceği ifade edildi.

        8

        Beşiktaş’ta cezalar Aboubakar ile sınırlı kalmayacak.

        9

        Siyah-Beyazlı yönetimin, birçok kez hocası Şenol Güneş’e tepki gösteren Ricardo Quaresma’ya da para cezası vereceği öğrenildi. Güneş’e tepki gösteren bir diğer isim olan Tolgay Arslan’a da ceza kesilecek.