Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Yusuf Yazıcı 25 bin TL’lik maaşının yarısını Erdoğdu Lisesi’ne bağışladı - Futbol Haberleri
        1

        Trabzon ile çıktığı 14 maçta 5 gol, 7 asistle tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı, futbolunun yanı sıra saha dışında yaptıklarıyla da alkış alıyor.

        2

        Guatemala’da 2015 yılında düzenlenen, Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası’nda (ISF) Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, dünya şampiyonu olmuştu.

        3

        O kadronun içinde yer alan ve lise takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Yusuf Yazıcı, aradan geçen süreçte okulunu hiç unutmadı.

        4

        Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşme uzatan Yazıcı’nın, 25 bin TL’lik aylığının yarısını (12 bin 500 TL) şampiyon olduğu Erdoğdu Lisesi’ne vermesi takdirle karşılandı.

        5

        Geldiği yeri asla unutmadığını belirten 20 yaşındaki futbolcu, “Ben Trabzon’un altyapısıyım, arkadaşlarımın sesiyim. Bir gün Trabzonspor A Takımı’nda oynayacağımı biliyordum. Kendimi hep hazırda tuttum ve bu günlere geldik” dedi.

        6

        Erdoğdu Lisesi’nin hakkının ödenemez olduğunu ifade eden Yazıcı, “Kendime söz vermiştim. Profesyonel sözleşmeye imza atarsam, alacağım paranın yarısını okuluma destek amaçlı verecektim. Şimdi bunu gerçekleştirdim ve içim artık çok rahat” diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        7

        DÜNYA DEVİ YUSUF YAZICI'YI İZLİYOR
        Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısına damga vuran 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı'ya ilgi büyüyor. İddiaya göre bir Avrupa devi de Yusuf'u radarına aldı.

        8

        61 Saat'in haberine göre; Eredivisie ekibi PSV Eindhoven, genç oyuncuyu gözlemlemek için Akhisar maçına bir temsilci gönderdi.

        9

        Yusuf Yazıcı ile ilgili sezon sonuna kadar geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacağı iddia edilen PSV'nin, rapora göre sezon sonunda Trabzonspor'a bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ