Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Mesut Özil'i istiyor iddiası - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin, Arsenal ile kontratının bitmesine 1 yıl kalan Mesut Özil'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

        2

        İngiliz The Telegraph ve Mirror'da çıkan haberde; Arsenal'in kontrat tekliflerini reddeden Mesut Özil'i bedava kaybetmek istemeyen Arsene Wenger'in gelen teklifleri dinleyeceği yazıldı.

        3

        Fenerbahçe'nin uzun süredir Mesut Özil ile ilgilendiği ve Türk yıldıza yıllık 6 milyon Euro net maaş önereceği bilgisi verildi.

        4

        Sarı lacivertli kulübün Robin van Persie'yi bu yaz satmak istediği, buradan doğacak kontrat boşluğuyla Mesut Özil'i transfer etmeyi düşündüğü kaydedildi.

        5

        Mesut Özil'in önümüzdeki günlerde Türkiye güzeli seçilen kız arkadaşı Amine Gülşe ile bir ilişkisi olduğu, evlenmeyi planladığı ve İstanbul'dan 6 milyon Euro'ya bir villa almayı planladığının altı çizildi.

        6

        Fenerbahçe'nin, Mesut Özil'in İstanbul'a yerleşme planlarından haberdar olduğu ve bunun üzerine iletişime geçtiği yazıldı.

        7

        Arsenal'in ise Mesut Özil için 35 milyon Euro gibi bir bonservis geliri elde etmeyi planladığı notu düşüldü.

        8

        Haberde ayrıca, Arsene Wenger'in Mesut Özil'i kötü performansı ve düşük fizik gücü nedeniyle 15 Şubat'taki 5-1'lik Bayern Münih maçından beri ilk 11'e almadığı yazılarak, Alexis Sanchez'in aksine Türk yıldıza herhangi bir büyük kulüpten teklif gelmediği ifade edildi. (Sporx)

        9

        FENERBAHÇE'YLE İLGİLİ GÜNÜN DİĞER İDDİALARI

        UEFA kriterleri nedeniyle ekonomik bir bütçe ile hareket eden Sarı-Lacivertliler, Mainz'da kiralık oynayan Bojan Krkic için harekete geçti. Mayıs sonunda Stoke City'ye dönecek olan Krkic'in İngiliz kulübünde kalması zor gözüküyor. Stoke City'nin de İspanyol yıldızı bir başka kulübe kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)

        10

        Kiralık Fabiano'yu yeni sezonda düşünmeyen Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin İsveçli file bekçisi Johannes Hopf ile Bursasporlu Harun Tekin'den birini transfer etmeye kararlı. (Fotomaç)

        11

        Robin van Persie için Fenerbahçe'ye Milan'dan transfer teklifi gelebilir! İtalyan devi, daha önce birçok kez gündemine aldığı Hollandalı yıldız için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Milan'ın planı, RvP'yi bir yıllığına kiralayıp sonra bedelsiz olarak kadroya katmak.

        12

        Fenerbahçe Yönetimi ise az da olsa gelir elde etmenin peşinde. Sarı-Lacivertliler, daha önce Kjaer için 12 milyon Euro'yu gözden çıkaran Milan'a, iki oyuncuyu birlikte daha yüksek bir bedele satma teklifi yapabilir. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ