Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Anderson Talisca'ya sert tepki: Burası sirk değil - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş'ta Cenk Tosun ile Aboubakar, Anderson Talisca'yla sert çıktı

        2

        Brezilyalı oyuncunun devamlı şut çekmesinden rahatsız olan iki forvet; “Bomboş pozisyonda bekliyoruz bize pas atmıyorsun, kaleye vuruyorsun. Hep kendine oynuyorsun. Burası sirk değil, burası Beşiktaş Kulübü. Biraz da bizi düşün” dedi

        3

        Süper Lig ve Avrupa’da hedefe emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş’ta futbolcuların kazanma isteği ve azmi zaman zaman gerilimlerin yaşanmasına da neden olabiliyor...

        4

        Ricardo Quaresma’nın sahada arkadaşlarıyla tartışmalar yaşaması ve zaman zaman teknik direktör Şenol Güneş’e kızması artık normal bir hal alırken, Vodafone Arena’da 2-2 berabere biten Kayseri maçının ardından soyunma odasında 3 futbolcu arasında sözlü gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

        5

        Habertürk’ün bilgisine ulaştığı olay, Anderson Talisca ile Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar arasında geçiyor...

        6

        ‘PASI ATACAK OLAN SENSİN’
        Etkili şutlar atan ve mesafe gözetmeksizin kaleyi gördüğü her yerden şansını deneyen Anderson Talisca’nın bu özelliğini Kayseri maçında çok kullanması, gol pası bekleyen Aboubakar ve Cenk Tosun’un canını sıktı.

        10

        "Biraz da bizi düşün. Pası atacak olan sensin”

        11

        TALISCA MESAJI ALDI, ASİST YAPTI
        Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar’ın bu tepkisine agresif bir yanıt vermeyerek bir bakıma kavganın büyümesinin de önüne geçen Talisca, arkadaşlarının uyarısını dikkate aldı.

        12

        Brezilyalı oyuncu, Kayseri’nin ardından Avrupa Ligi’nde 4-1 kazanılan Olympiakos maçında hem Aboubakar’a hem de Cenk Tosun’a pas vererek her iki oyuncuya da gol attırmayı başardı.

        13

        DEMBA BA: 2018’DE GERİ DÖNECEĞİM
        Beşiktaş’ın Senegalli forveti Demba Ba, Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’nda yer alabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

        14

        Ba, “İlk olarak benim de hatalarım vardı. Her zaman milli takıma çağrıldığımda bu forma ile iyi değildim. Yıllar sonra bunu değiştirmek istiyorum ve 2018’de Senegal ile birlikte olmak istiyorum” diye konuştu.

        15

        ABOUBAKAR'DAN 2. ÖZÜR
        D.Kiev, Olympiakos ve Antalya maçlarında gördüğü kırmızı kartlar ile oldukça tepki toplayan ve ağır para cezası alması beklenen Vincent Aboubakar, tekrar özür diledi.