Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan Emre Mor bombası - Beşiktaş Haberleri
        1

        GALATASARAY'DAN HASAN ALİ BOMBASI!

        Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Hasan Ali Kaldırım'ı transfer gündemine aldı.

        2

        Skorer'de yer alan habere göre; sarı kırmızılı takım, Teknik Direktör Igor Tudor'un 3-4-3 sistemine uyum sağlayacağı düşünülen Hasan Ali Kaldırım ile sezon sonunda masaya oturacağı iddia edildi.

        3

        Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu henüz Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamadı.

        4

        ENES ÜNAL SÜPER LİG'E DÖNECEK Mİ?

        Manchester City ve Twente'nin 19 yaşındaki milli golcüsü Enes Ünal'ın geleceğiyle ilgili kesin açıklamalar menajeri Batur Altıparmak'tan geldi.

        5

        Batur Altıparmak, "Teklif alsak da değerlendirmeyi düşünmüyoruz. Enes, futbol hayatına Avrupa'da devam edecek. Twente, 1 yıllık daha teklif yaptı. Ancak alınmış bir karar yok. Manchester City ile birlikte karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

        6

        TRABZONSPOR VE BURAK YILMAZ...

        Bu sezon yeniden yapılanmaya giden ve gelecek sezon şampiyonluk yarışı için iddialı bir takım kurmak isteyen Trabzonspor, eski golcüsü Burak Yılmaz'ı gündemine aldı.

        7

        Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA ile yapılacak ekonomik zirvede ortaya çıkacak şartlara göre Burak Yılmaz'a yeniden bordo mavili formayı giydirmek için bizzat ilgilenecek.

        8

        TRABZONSPOR'UN 50. YIL BOMBASI RİBERY!

        Trabzonspor'da gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmak için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

        9

        Fotomaç'ın haberine göre; menajerler, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi Trabzonspor'a önerdi.

        10

        Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferinin gerçekleşme ihtimalini araştıran yönetimin ise maliyet konusunda çok ciddi bir sorunla karşılaşılmaması durumunda Alman ekibinin kapısını çalacağı vurgulanıyor. Bu konuda araştırmalar devam ediyor.

        11

        Bu sezon Münih'te 22 maça çıkan ve 3 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Ribery'nin transfer iddiasıyla ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

        12

        KHACHERİDİ GELİYOR!

        Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un istediği, uzun boylu ve "korkunç" stoper tarifine birebir uyan Evgen Khacheridi transferinde sona geliyor.

        13

        Ukrayna'da yayın yapan 1+1 kanalı, yaklaşık bir ay önce Dinamo Kiev'le sözleşmesini Galatasaray'a söz verdiği için uzatmadığını iddia ettiği 1.98'luk stoperin, Ukrayna'nın en fazla kazanan oyuncularından birisi olacağını iddia etti.

        14

        Khacheridi'nin menajeri Evgen Shablii'ye dayandırılan haberde, Shablii'nin tüm belgeleri hazırladığı belirtildi. Şu anda belgelerin tercümesi üzerinde çalışıldığı, Khacheridi'nin avukatının da incelemesinden sonra işlemin sonuçlanacağı ileri sürüldü.

        15

        RVP İÇİN 3 İDDİA!

        Fenerbahçe'nin sezon sonu göndermeyi düşündüğü Robin van Persie için Endonezya'dan sürpriz transfer iddiası geldi; Pusamania Borneo. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Jawa Pos, kulüp başkanı Nabil Husein Said Amin'in, Atiker Konyaspor mücadelesini de izlediğini kaydetti.

        16

        MİLAN KOLAYA KAÇIYOR!

        Diğer aday ise dünya devi Milan... Maddi yönden zorda olan Milan'ın Persie'ye "Alacaklarına karşılık bonservisini alabilirsen hemen gel" diyerek bu transferi para ödemeden bitirmek istediği de gelen haberler arasında.

        17

        FEYENOORD: YUVANA DÖN

        RvP hakkındaki dedikodular bununla da sınırla değil. Tecrübeli forvet için eski takımı Feyenoord'un devreye girip kadrosuna katmak istediği bildirildi. (Fotomaç)

        18

        DENİZ TÜRÜÇ HAREKATI

        Galatasaray'dan istediği zammı alamayan Yasin Öztekin, Arap ekipleriyle temasa geçerken Igor Tudor, Yasin'e alternatif olarak yönetime Deniz Türüç'ün ismini verdi. Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta oynayan ve ters ortalarıyla etkili olan Deniz için harekete geçildi.

        19

        EMENİKE MACCABİ'YE ÖNERİLDİ!

        THY Avrupa Ligi'nde oynanan Maccabi Fox maçında Emenike pazarlığı yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım, mücadeleyi birlikte izlediği İsrail ekibinin başkanı Shimon Mizrahi'ye Nijeryalı forveti önerdi.

        20

        Maç öncesi yenen dostluk yemeğinde Mizrahi'nin gelecek sezon futbola da yatırım yapmak istediklerini söylemesinin ardından bazı Fenerbahçeli yöneticiler Emenike konusunda indirim yapabileceklerini ilettiler.

        21

        YILIN BOMBASI EMRE MOR MU?

        Son yıllarda kiralama formülüyle Talisca, Aboubakar, Mario Gomez, Gökhan Töre ve Sosa gibi oyunculara siyah beyazlı formayı giydiren Beşiktaş yönetimi şimdi de gözünü Emre Mor'a dikti.

        22

        Nordsjaelland kulübünde keşfedilen ve A Milli Takım'a alınınca Avrupa'nın gözdesi haline gelen Emre, o dönemde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak 10 milyon Euro'ya yakın bir bedelle Borussia Dortmund'a gitmişti.

        23

        Kara Kartal'ın sezon sonu en önemli hedeflerinden birinin 19 yaşındaki futbolcu olacağı öğrenildi. Bu sezon geniş kadrosuyla dikkat çeken Alman devinde sadece 17 maçta ve çoğunlukla kulübeden gelerek şans bulabilen Emre Mor'un bir yıllık kiralanması planlanıyor.

        24

        Dortmund ile yapılacak anlaşmaya, Emre'nin Şampiyonlar Ligi'nde düzenli oynatılması maddesi eklenmesi de gündemde. Böylece genç yıldıza tecrübe kazandırılması sağlanacak.

        25

        Yetenekli kanat oyuncusunu kaptırmak istemeyen Beşiktaş, sezon tamamlanmadan Dortmund'la temaslara başlama kararı da aldı. (Sözcü)

        26

        BEŞİKTAŞ, RAKİTSKY'DEN VAZGEÇMİYOR!

        Beşiktaş, uzun vadeli transfer planları arasında daha önce de gündeme gelen ancak 7,5 milyon Euro'luk bonservisi nedeniyle almaktan vazgeçtiği stoper Rakitsky'yi bitirmeyi planlıyor.

        27

        Futbolcunun Beşiktaş'a sıcak bakmasından dolayı sezon sonunda Shakhtar Donetsk'e 3 milyon Euro'luk yeni bir bonservis teklifi yapılacak.

        28

        FENERBAHÇE'DE HEDEF HARUN TEKİN!

        Gelecek sezon planlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de kalede Volkan Demirel'le yoluna devam edecek yönetim, kale mevkisinde iki iyi isimle yola çıkıp risk almayı istemiyor.

        29

        Yönetimin hedefindeki isimler arasında Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin de var. Taraftarla sorunları nedeniyle sezon sonu yeşil-beyazlı kulüpten kopmasına kesin gözüyle bakılan oyuncu için en önemli engel Harun'un 2020 yılına kadar olan sözleşmesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ