Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan için olay iddia - Futbol Haberleri
        1

        The Telegraph'ın gündemi sarsan Mesut Özil-Fenerbahçe haberinin ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

        2

        The Times Gazetesi’nin haberine göre; Arsenal, Mesut Özil’den doğacak olan boşluğu milli futbolcu ile doldurmayı düşünüyor.

        3

        İngilizler Arda Turan için gözünü kararttı. Barcelona’da futbolunun zirvesini yaşayan 30 yaşındaki yıldız Arsenal’ın radarında.

        4

        Londra temsilci Arda için 30 milyon Euro civarında bir meblayı gözden çıkardı.

        5

        Kadrosunda önümüzdeki sezon revizyona gitmeyi düşünen Barcelona’nın da Arda Turan’ı satışına onay verebileceği ifade ediliyor.

        6

        Arsenal’da Alexis Sanchez ve Mesut Özil’in sözleşme yenilememesi üzerine harekete geçen Londra temsilcisi, Özil’in boşlattığı 10 numara pozisyonunda Arda Turan’ı düşünürken, Sanchez yerine de Borussia Dortmund’dan Marco Reus’un ismi geçiyor. (Skorer)

        7

        İki gazetenin iddiasına göre Arsenal’in yeni sözleşme teklifini reddeden Mesut Özil’i bedavaya bırakmak istemeyen Arsene Wenger’in gelen teklifleri dinleyeceği belirtildi.

        8

        Transfer haberinin en ilginç yanı ise mali sıkıntı içerisindeki Fenerbahçe’nin Mesut’a yıllık 6 milyon Euro net maaş önereceğinin iddia edilmesi.

        9

        Bu bomba transfer için de Fenerbahçe’nin Robin van Persie’yi satıp buradan doğacak kontrat boşluğuyla Mesut Özil’i transfer etmek istediği belirtildi.

        10

        TÜRKİYE’DE EVLENECEKLER

        Ada basınının iddiaları bununla da bitmeyip daha da ileriye gidiyor. Haberlere göre Mesut Özil’in önümüzdeki günlerde kız arkadaşı Amine Gülşe ile evlenmeyi ve İstanbul’dan 6 milyon Euro’ya bir villa almayı planladığının altı çizildi.

        11

        Bu gelişmenin de Sarı-Lacivertli yöneticileri mutlu ettiği ve görüşmeleri hızlandırdığı belirtilirken Arsenal’in ise Mesut Özil için 35 milyon Euro gibi bir bonservis geliri elde etmeyi planladığı ifade edildi.

        12

        Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Mesut Özil’in geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        13

        Fransız teknik adam, Türk asıllı Alman yıldız ile Alexis Sanchez’in kulüpte kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını ifade ederek “Şu an ortada bir anlaşma yok. Sezonu tamamladıktan sonra yaz döneminde konuşmaya karar verdik” dedi.

        14

        Öte yandan Almanlar’ın eski yıldızlarından Michael Ballack ise Mesut’un Türkiye’ye transferi konusunda konuştu.

        15

        "Mesut, Türkiye’de oynamak için fazla iyi ve birçok futbolcunun sahip olamadığı özelliklere sahip. Bu yüzden kendisini Türkiye’de harcamamalı."