Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Markku Kanerva: Türkiye zor bir takım - Futbol Haberleri

        2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 5. maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Finlandiya'nın Teknik Direktörü Markku Kanerva, maçın oynayacağı Antalya Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

        Türkiye'nin kendilerinden 4 puan fazlasının olduğunu dile getiren Kanerva, "Bu puan farkı Türkiye için avantajdır. Bizim amacımız gruptan çıkıp Dünya Kupası'na gitmek değil, yarın iyi mücadele etmek ve iyi bir sonuç almaktır. Gruptaki diğer maçlarımızın ardından hedefimizi belirleyeceğiz. Antalya Stadyumu'nun atmosferi çok güzel. İki takım için de zor bir maç olacak" dedi.

        "TAKIM OLARAK İYİ BİR SAVUNMAYI HEDEFLİYORUZ"

        Türkiye'nin oyununun tek bir futbolcuya bağlı olmadığını dile getiren Kanerva, "İyi oyunculardan kurulu bir takım. O nedenle tek bir oyuncuya odaklanmayacağız. Bizim için önemli olan takım halinde iyi savunma yapmak ve atağa kalkmak. Bu kapsamda takım halinde atak yapmak önemli. Türkiye zor bir takım. Takım olarak iyi bir savunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

        HRADECKY: YENİ BAŞLANGIÇ

        Kaleci Lukas Hradecky ise Türkiye maçı için heyecanlı olduklarını belirterek, "Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Gruba iyi bir başlangıç yapamadık. Yarından itibaren bu tablonun değişeceğine inanıyorum. Takım halinde birbirimizi iyi tanıyoruz. Altyapılarda birlikte oynadık, birlikte yetiştik. Bu nedenle takım ruhumuz çok güçlü. Yarın bizim için yeni bir başlangıç olacaktır" dedi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ