Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Burak Yılmaz'dan flaş açıklamalar! - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz transfer, Süper Lig, Şenol Güneş ve daha birçok konuda soruları yanıtladı.

        Çin Süper Ligi'nde Beijing Guoan formasını giymesine rağmen ülke futbolunun gündeminden neredeyse hiç düşmeyen Burak Yılmaz merak edilen birçok konuyla ilgili Radyospor'un sorularını yanıtladı.

        Türkiye'den teklif aldığı ve döneceği dedikodularıyla ilgili "Resmi teklif aldım Türkiye'den ama hiçbir kulübün adını söylemem. Menajerlerim de söylemeyecektir" diyen Burak, "Şu anda dönmeyi düşünmüyorum. Transfer dönemlerinde ne olur bilinmez ama Çin'de mutluyum" ifadelerini kullandı.

        Şenol Güneş'le yediği yemeğin transfer görüşmesi yaptığı anlamına gelmediğini söyleyen Burak, "Şenol Hocam'la her zaman görüşüyorum. Galatasaraylı yöneticilerle, Trabzonspor'lu yöneticilerle de görüşüyorum. Şenol Güneş'in üzerimdeki emeğini hepimiz biliyoruz. Dostane bir görüşmeydi" dedi.

        REKLAM

        Trabzonspor'a döneceği iddialarına da net yanıt veren Burak, "Trabzonspor'la samimi ilişkilerimiz var. Transfer, isteme, teklifi kabul etme veya etmeme diye bir şey yok. Kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğimi daha önce de söylemiştim. Hayat bu belli olmaz" bir yandan kısa vade için kapattığı kapıları, bir yandan da açık tuttu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ