Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: "İbra edilmeme korkum yok" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın yarın gerçekleşecek yıllık olağan mali genel kurulu öncesi, camiada kulisler kaynıyor. Sportif açıdan yönetimi başarısız bulan muhalefetin, idari yönden Özbek yönetimi ibra etmeyerek tüzük gereği kulübü erken seçime götürmesi kulaktan kulağa dolaşıyor.

        Ancak tüm bunlara rağmen başkan Dursun Özbek, üzerinde seçim baskısı hissetmiyor. Camianın nabzını tutan ve yakın çevresiyle sık sık fikir alışverişinde bulunarak kendinden emin bir görüntü çizen başkanın, dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarını da rahatlattığı öğrenildi.

        Seçilirken vadettiklerinin bir kısmını gerçekleştirdiklerini bir kısmını da gerçekleştirmek üzere olduklarını belirten Özbek’in, “Biz verdiğimiz sözleri tuttuk. Kulübü mali açıdan düzlüğe çıkarmak için uğraşıyoruz ve önemli ölçüde yol aldık. Benim ibra edilmeme gibi bir korkum yok, sizin de olmasın” ifadelerini kullandığı bildirildi.

        REKLAM

        ‘TAPULARI ALDIK’

        Kulübün yıllardır sırtına yük olmuş sorunlarıyla uğraştıklarını vurgulayan Özbek’in, “6 yıldır alınamayan TT Arena’nın üst kullanım hakkını aldık. Üzerine bir de çok amaçlı bir spor salonunu kulübe kazandıracağız. Florya’nın 2 katı büyüklüğündeki Kemerburgaz’da bulunan arsanın da tapusunu aldık. Yaptığımız böylesine önemli işleri genel kurulun büyük bölümü beğeniyor” şeklinde konuştuğu kaydedildi.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan Kaan ADIGÜZEL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ