Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş yönetimi takımın yaş ortalamasını geri çekmek için Brezilya seferine çıkıyor!.. - Beşiktaş Haberleri

        Transferde ince eleyip sık dokuyup nokta hamlelerle yapan Beşiktaş, yaş ortalaması yükselen takımı gençleştirmek için operasyona başlıyor.

        Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül, Ricardo Quaresma, Ryan Babel başta olmak üzere birçok ismin yaşlanmasını dikkate alan yönetim, geleceğin takımını kurmak için ilk adımını bugün atıyor.

        Altyapı ve izleme komitesinden sorumlu yönetici Metin Albayrak, bugün Brezilya’ya gidecek ve yaklaşık 1 ay bu ülkede kalacak. Merkez üssünü Sao Paulo olarak belirleyen Albayrak’a altyapı sorumlusu Gökhan Keskin ve Fikret Demirer eşlik edecek.

        Albayrak ve ekibi ilk olarak şu an devam etmekte olan Brezilya Paulista A1’i (Rio Eyalet Ligi) yakın takibe alacak. Burada yetenek vadeden genç isimleri tarayacak olan Siyah-Beyazlı kurmaylar, göze giren futbolcular hakkında rapor hazırlayıp başkan Orman ve teknik heyete sunacak.

        Ekip ayrıca Ayrıca Santos, Sauo Paulo, Corinthians ve Palmeiras gibi takımların sahne alacağı Libertadores ve Copa Sudamericana organizasyonlarını takip edecek.

        REKLAM

        ALBAYRAK: ARTIK ZAMANI GELDİ

        Brezilya seferi ile ilgili olarak Habertürk’e açıklamalarda bulunan Albayrak, “Daha önce izlediğimiz isimler var ama esas amaç yeni yetenekleri keşfetmek. Takımımız artık yaşlandı her bölgeye ihtiyaç var. Bu nedenle en yetenekli ve gelecekte bize para da kazandıracak oyuncuları takip altına alacağız. Bundan dolayı gençlere yöneldik. Tabii ki ara da tecrübeli isimler olacak ama geleceğin Beşiktaş’ı için takımı gençleştirmek zorundayız” dedi.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ