Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Trabzonspor'dan Deniz Türüç ve Ömer Ali bombası! - Trabzonspor Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        Son haftaların flaş takımı Trabzonspor, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        50. yılda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen, bu doğrultuda güçlü ve alternatifi bol bir kadro kurmak için kolları sıvayan Bordo-Mavililer’in, Kayserispor’un genç yıldızı Deniz Türüç’ü liste başına aldığı belirtildi.

        3

        Bu sezon harika bir performans gösteren gurbetçi futbolcunun menajeri ile yapılan ilk temasta, Deniz’in de Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

        4

        Kısa süre içinde Kayserispor’un kapısının çalınacağı ve 24 yaşındaki yıldız için şartların zorlanacağı öğrenildi.

        5

        Daha çok forvet arkası olmak üzere hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Deniz, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 24 maçta 7 gol attı, 9 asist yaptı.

        6

        KONYASPORLU ÖMER ALİ DE LİSTEDE

        Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği bir diğer ismin de Atiker Konyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner olduğu ifade edildi.

        7

        25 yaşındaki futbolcu için de Yeşil-Beyazlı kulübe bir miktar paranın yanı sıra takas teklifinin de yapılacağı kaydedildi.

        8

        Son olarak takımının F.Bahçe’yi deplasmanda 3-2 yendiği maçta 1 gol, 1 asistle yıldızlaşan Ömer, bu sezon toplam 23 lig maçında 4 gol atıp 3 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ