Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye - Finlandiya maçında - Futbol Haberleri
        1

        Milli Takım’ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Finlandiya ile oynadığı kritik karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi.

        2

        Erdoğan'ın yanı sıra müsabakayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da takip etti.

        3

        Futbola olan ilgisiyle bilinen ve her fırsatta bunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmadan önce A Milliler’e moral verdi.

        4

        Soyunma odasına inen ve Ay-Yıldızlı futbolcularla tek tek selamlaşan Cumhurbaşkanı, motivasyon konuşmasında “Arkadaşlar başarılar diliyorum. Hepinize hayırlı akşamlar. Allah ayaklarınıza güç versin. İnşallah zeka ile birleştirerek gönlünüzden geçen bir galibiyet alırsınız” ifadelerini kullandı.

        5

        MAÇA YOĞUN İLGİ
        Antalyalı futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi.

        6

        Antalya Stadı'nda oynanan maç için satışa sunulan biletler, yaklaşık 10 gün önceden tükendi. 2015'te yapımı sona eren Antalya Stadı'ndaki karşılaşmayı 33 bin futbolsever tribünlerden seyretti.